background image

Dekzeil voor speedboot


1. Lengte van uw speed/sportboot
2. Uitvoering
3. Landvast sleuven
4. Trailerbaar?
Type doek
Waketower / radarbeugel
Merk/type boot
Aantal
Prijs: €334,00

 De Maurik voor Speedboten
  


- Altijd strak op maat
- Zeer voordelig
- Landvastsleuven mogelijk
- Binnen 1-2 weken klaar 
5 jaar beperkte garantie op het doek
Beproefd ontwerp
- Nieuwe Marineblauwe uitvoering!

De beste oplossing voor uw Speedboot, zowel onderweg als in het water.

De Maurik voor Speedboten biedt een oplossing voor alle (99.9%) Speedboten. Wij werken op basis van een halffabrikaat om zo snel mogelijk en zo voordelig mogelijk aan u te leveren. Wij laten u dus met ons mee profiteren!

Het zeil wordt door onze ervaren zeilmakers op uw boot specifiek ingemeten en strak op maat gestikt. Wij leveren het eindproduct met alles wat u nodig heeft. Dit is inclusief duurzame en complete bevestigingsset.
 
 


Altijd strak op maat

Onze ervaren zeilmakers maken de Maurik voor u strak op uw boot op maat. U bent dus altijd verzekerd van een snaarstrak en duurzaam dekzeil.

De gebruikte materialen zijn gemaakt van duurzame grondstoffen. Zo is uw boot 's winters veilig.

 


Slimme bevestiging

Het dekzeil wordt geleverd met multifunctionele bevestiging. Standaard zitten er rondom lussen om het zeil aan de trailer te maken, wanneer u gaat traileren.
Verder zit er een koord in de zoom om het zeil tegen de romp aan te trekken.
Tenslotte maken wij achterop altijd twee spangespen om het zeil in de lengte op spanning te brengen.


 


 


 
 

De ideale oplossing voor u.

Of u nu geregeld met de boot naar Italië rijdt, de boot naast het huis stalt of de boot het hele jaar in het water laat liggen; wij hebben altijd een oplossing voor u. Vraag een kostenloze offerte aan via het menu hier boven, of neem contact met ons op.


 De voordelen van de Maurik op een rij:


1: 290grams geweven zeildoek, type UVX, Kleur marineblauw. Ijzersterk! Dit is dus geen pvc 'vrachtwagen' of Chinees flubberdoek, maar mooi geweven doek.
2: Rondom spanlussen ieder 50cm voor perfect vastzetten aan uw boot
3:Zeer geschikt voor traileren, ook op de snelweg
4: Ventilatie is ingebouwd in het zeil middels waterdichte sleuven
5: Het zeil wordt op alle slijtpunten dubbeldik uitgevoerd.
6: De steunstokken schuift u in stokhoezen aan de onderzijde van het zeil, hierdoor blijft de stok altijd op zijn plaats op het zeil, en scheert het niet.
7: Het doek is ontwikkelt met een levensduur van 8-12 jaar als uitgangspunt. Het is hetzelfde gdoek waar we ook winterzeilen voor jachten van 500.000,- mee inpakken. Kwaliteit.
8: U krijgt een heldere gebruikshandleiding
9: Bootzeil staat u bij en kan eventueel helpen. Ook met evt gewenst maatwerk (ook achteraf)

Feedback van klanten

Productbeoordeling


Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Beoordelaar: Albert
Ik heb het prototype van dit dekzeil. Ik ben er zeer over te spreken. Ik heb een Glastron en bij mijn vorige dekzeil bleef achter bij de kussen altijd water liggen met schimmel als gevolg. Het stoksysteem is ingebouwd en duwt het zeil voor en achter omhoog op het moment dat het zeil strak om de boot wordt gezet. Super snel en makkelijk, geen stokken meer die omvallen etc.


Beoordelaar: Kevin Schilder
Mijn bayliner op de trailer langsgebracht bij Bootzeil. Kon hem na een weekje weer ophalen. Zeil zit helemaal om de boot heen. Voorzijde met elastiek en een aanspanlijn, midden en achter ook met een 6-tal knoppen. Weinig geboor dus. Het zeil is veel soepeler en lichter dan mijn loodzware oude dekzeil. dat schelt echt veel. Het geheel voelt sterk aan, maar het vraag wel wat oefening om het zeil strak te zetten.
Je moet ervoor zorgen dat er goed spanning staat op de 'flying pole' lijn. Die lijn zie je niet en je moet het echt effe weten. Gelukkig hebben ze me dat bij Bootzeil goed uitgelegd. Goede service daar. Relaxte gasten, erg aardig.


Beoordelaar: Art
Ook Speedboot langsgebracht. De hal (mooie) stond erg vol maar na wat schuiven kon mijn boot er goed in. Zeil die ik kreeg was blauw met 'special edition' doek. Ik wilde eigenlijk zwart doek, maar na het voelen van het verschil wilde ik toch wel graag de blauwe, zeker ook omdat ik wat korting kreeg. Voor een ruime 500 euro weer een zeiltje! Terug op de trailer begon het zeil met 100km/u wel wat heftig te flapperen, maar hier in de haven is het prefect. Prima service, prima voorlichting.


Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters

Type the characters you see in the picture:

Get a different code
The code is case-sensitive and must be entered exactly as above.
Voeg recensie toe

Stuur naar een vriend

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

Stuur naar een vriend