background image

Dekzeil voor speedboot


1. Lengte van uw speed/sportboot
2. Uitvoering
3. Landvast sleuven
4. Trailerbaar?
Type doek
Waketower / radarbeugel
Merk/type boot
Aantal
Prijs: €500,00

 De Maurik voor Speedboten


Betaalbaar, 100% op maat en duurzaam.

Klaar met hozen? Genoeg van uw boot die steeds viezer wordt? Dan is dit wellicht wat u zoekt. De Maurik voor speedboten houdt uw boot gegarandeerd droog en schoon.

Beste oplossing
De Maurik voor Speedboten biedt een oplossing voor alle (99.9%) van de Speedboten. Wij werken op basis van een halffabricaat om zo snel mogelijk en zo voordelig mogelijk aan u te leveren. U kunt met de boot bij ons langs komen in de werkplaats in Haarlem, maar wij hebben ook de mogelijkheid om bij uw speedboot langs te komen om deze in te meten.

Maatwerk
Het zeil wordt door onze ervaren zeilmakers op uw boot specifiek ingemeten en strak op maat gestikt. Wij leveren het eindproduct met alles wat u nodig heeft. Dit is inclusief duurzame bevestiging. Wij voorzien het dekzeil ook van lusjes rondom zodat het zeil ook goed aan de trailer bevestigd kan worden. Traileren is dus geen probleem met een Speedboot zeil van Bootzeil.

Bevestiging
De neus van de boot wordt in het zeil voor gevormd waarna u hem over de ramen naar achteren kunt trekken en aan de achterkant middels een aantal gespen strak kunt trekken over de lengte. Daarnaast zit er een koord in de zoom waardoor u het zeil goed onder de stootrand kunt strak trekken. Dit zorgt voor spanning op het zeil over de breedte van de boot.

Wij werken dus niet met drukkers, onze ervaring is dat het werken met drukkers altijd stug is en dat wanneer een zeil een beetje gaat werken door de het weer, er extra moeite gedaan moet worden om het zeil op zijn plaats te krijgen. Uitgangspunt is dat ons maatzeil zeer praktisch is om op de boot te leggen na een dagje varen.

Mail ons een foto van de boot en de lengte, dan krijgt u van ons persoonlijk een offerte toegestuurd. info@bootzeil.nl

Voordelen
- Wij komen naar u toe, waar uw boot ook staat. Ter plaatse meten wij de maten op en laten wij het doek vervolgens op maat maken. Zo hoeft u uw boot niet op de trailer te vervoeren.
- 290grams geweven zeildoek, type UVX, Kleur Khaki zand. of Duurzaam Endurance+ grijs PVC 480gram
- Rondom spanlussen ieder 50cm voor perfect vastzetten aan uw trailer
- Zeer geschikt voor traileren, ook op de snelweg
- Ventilatie is ingebouwd in het zeil middels waterdichte sleuven
- Het zeil wordt op alle slijtpunten dubbeldik uitgevoerd.
- Het doek is ontwikkeld met een levensduur van 8-12 jaar als uitgangspunt. Het is hetzelfde doek waar we ook winterzeilen voor jachten van 500.000,- mee inpakken. Kwaliteit.
- Wij staan voor goede service!

Boven alles is het vooral een erg duurzaam zeil!

Levertijd

Doorgaans kunnen wij binnen 1,5 week bij u langs komen om de boot in te meten, vervolgens heeft u het zeil binnen ongeveer 3 weken in huis.

Wanneer u bij ons langs wenst te komen met de boot maken daar dan graag met u een afspraak voor, wij kunnen er dan voor zorgen dat er ruimte binnen in de werkplaats is zodat uw boot niet buiten hoeft te staan. 

Alle maten zijn mogelijk! Voor vragen of meer informatie, neem contact met ons op.

2015: Nieuwe kleuren, nieuwe materialen!

zeildoek endurance


dekzeil speedbootje
 


De beste oplossing voor uw Speedboot, zowel onderweg als in het water.

De Maurik voor Speedboten biedt een oplossing voor alle (99.9%) Speedboten. Wij werken op basis van een halffabrikaat om zo snel mogelijk en zo voordelig mogelijk aan u te leveren. Wij laten u dus met ons mee profiteren!

Het zeil wordt door onze ervaren zeilmakers op uw boot specifiek ingemeten en strak op maat gestikt. Wij leveren het eindproduct met alles wat u nodig heeft. Dit is inclusief duurzame en complete bevestigingsset.Wanneer u een zomerzeil wenst met drukkers op de ramen en rondom de kuip dan

hebben wij daar ook de mogelijkheden voorspeedboot zomerzeil

Feedback van klanten

Productbeoordeling


Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Beoordelaar: Albert
Ik heb het prototype van dit dekzeil. Ik ben er zeer over te spreken. Ik heb een Glastron en bij mijn vorige dekzeil bleef achter bij de kussen altijd water liggen met schimmel als gevolg. Het stoksysteem is ingebouwd en duwt het zeil voor en achter omhoog op het moment dat het zeil strak om de boot wordt gezet. Super snel en makkelijk, geen stokken meer die omvallen etc.


Beoordelaar: Kevin Schilder
Mijn bayliner op de trailer langsgebracht bij Bootzeil. Kon hem na een weekje weer ophalen. Zeil zit helemaal om de boot heen. Voorzijde met elastiek en een aanspanlijn, midden en achter ook met een 6-tal knoppen. Weinig geboor dus. Het zeil is veel soepeler en lichter dan mijn loodzware oude dekzeil. dat scheelt echt veel. Het geheel voelt sterk aan, maar het vraag wel wat oefening om het zeil strak te zetten.
Je moet ervoor zorgen dat er goed spanning staat op de 'flying pole' lijn. Die lijn zie je niet en je moet het echt effe weten. Gelukkig hebben ze me dat bij Bootzeil goed uitgelegd. Goede service daar. Relaxte gasten, erg aardig.


Beoordelaar: Art
Ook Speedboot langsgebracht. De hal (mooie) stond erg vol maar na wat schuiven kon mijn boot er goed in. Zeil die ik kreeg was blauw met 'special edition' doek. Ik wilde eigenlijk zwart doek, maar na het voelen van het verschil wilde ik toch wel graag de blauwe, zeker ook omdat ik wat korting kreeg. Voor een ruime 500 euro weer een zeiltje! Terug op de trailer begon het zeil met 100km/u wel wat heftig te flapperen, maar hier in de haven is het prefect. Prima service, prima voorlichting.


Beoordelaar: Eric
Omdat ik met de boot (BL 270) op de trailer ga, heb ik voor het Endurance PVC doek gekozen. Met 130 km/u houdt het zeil het prima! Het doek is soepel genoeg en goed op en af te zetten.


Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters

Type the characters you see in the picture:

Get a different code
The code is case-sensitive and must be entered exactly as above.
Voeg recensie toe

Stuur naar een vriend

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

Stuur naar een vriend