background image

Dekzeil voor speedboot


1. Lengte van uw speed/sportboot
2. Uitvoering
3. Landvast sleuven
4. Trailerbaar?
Type doek
Waketower / radarbeugel
Merk/type boot
Aantal
Prijs: €500,00

 De Maurik voor Speedboten


2015: Nieuwe kleuren, nieuwe materialen!

dekzeil speedbootje
 


De beste oplossing voor uw Speedboot, zowel onderweg als in het water.

De Maurik voor Speedboten biedt een oplossing voor alle (99.9%) Speedboten. Wij werken op basis van een halffabrikaat om zo snel mogelijk en zo voordelig mogelijk aan u te leveren. Wij laten u dus met ons mee profiteren!

Het zeil wordt door onze ervaren zeilmakers op uw boot specifiek ingemeten en strak op maat gestikt. Wij leveren het eindproduct met alles wat u nodig heeft. Dit is inclusief duurzame en complete bevestigingsset.Wanneer u een zomerzeil wenst met drukkers op de ramen en rondom de kuip dan

hebben wij daar ook de mogelijkheden voorspeedboot zomerzeil

Feedback van klanten

Productbeoordeling


Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Beoordelaar: Albert
Ik heb het prototype van dit dekzeil. Ik ben er zeer over te spreken. Ik heb een Glastron en bij mijn vorige dekzeil bleef achter bij de kussen altijd water liggen met schimmel als gevolg. Het stoksysteem is ingebouwd en duwt het zeil voor en achter omhoog op het moment dat het zeil strak om de boot wordt gezet. Super snel en makkelijk, geen stokken meer die omvallen etc.


Beoordelaar: Kevin Schilder
Mijn bayliner op de trailer langsgebracht bij Bootzeil. Kon hem na een weekje weer ophalen. Zeil zit helemaal om de boot heen. Voorzijde met elastiek en een aanspanlijn, midden en achter ook met een 6-tal knoppen. Weinig geboor dus. Het zeil is veel soepeler en lichter dan mijn loodzware oude dekzeil. dat scheelt echt veel. Het geheel voelt sterk aan, maar het vraag wel wat oefening om het zeil strak te zetten.
Je moet ervoor zorgen dat er goed spanning staat op de 'flying pole' lijn. Die lijn zie je niet en je moet het echt effe weten. Gelukkig hebben ze me dat bij Bootzeil goed uitgelegd. Goede service daar. Relaxte gasten, erg aardig.


Beoordelaar: Art
Ook Speedboot langsgebracht. De hal (mooie) stond erg vol maar na wat schuiven kon mijn boot er goed in. Zeil die ik kreeg was blauw met 'special edition' doek. Ik wilde eigenlijk zwart doek, maar na het voelen van het verschil wilde ik toch wel graag de blauwe, zeker ook omdat ik wat korting kreeg. Voor een ruime 500 euro weer een zeiltje! Terug op de trailer begon het zeil met 100km/u wel wat heftig te flapperen, maar hier in de haven is het prefect. Prima service, prima voorlichting.


Beoordelaar: Eric
Omdat ik met de boot (BL 270) op de trailer ga, heb ik voor het Endurance PVC doek gekozen. Met 130 km/u houdt het zeil het prima! Het doek is soepel genoeg en goed op en af te zetten.


Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters

Type the characters you see in the picture:

Get a different code
The code is case-sensitive and must be entered exactly as above.
Voeg recensie toe

Stuur naar een vriend

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

Stuur naar een vriend