Bouw

Kies uw model Bouw

Meer weten over de hoezen voor aannamers, bouwzeilen of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende afdek oplossingen / hoezen vinden. Kies de hoes die u het meest aanspreekt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Bootzeil biedt oplossingen voor de bouwplaats. Bescherming nodig, een eigen logo op uw hoes of hoezen of andere afdek-oplossingen? Wij bieden de mogelijkheden. Ook voor een windscherm, los doek, sterke materialen, scheidingswand, tussenwand of reparatie kunt u bij ons terecht. Wij blijven innoveren en meedenken met de mogelijkheden. In combinatie met een snelle service en ultra sterke duurzame kwaliteit doek is de bouwplaats voorzien van goed materiaal.

- Tussenwand of zeil voor uw hekwerk? Wij maken alles op maat!
- Een duidelijk logo op de bouwplaats? Details zijn onze passie.
- Volgende week bescherming nodig? Binnen 5 dagen is het geregeld.
- Serie producties, 10 stuks of 1000 stuks, hoe snel wilt u het ontvangen? 5 werkdagen?

Door onze ervaring en passie, denken wij met u mee voor de juiste oplossingen voor de bouwplaats.

Bel ons 0031 (0)23 521 96 92
Wij zijn een gerenommeerd partner voor veel aannemers, wij werken met duurzame en sterke materialen die tegen een stootje kunnen. Wij denken mee in voordelige oplossingen. Wordt eenvoudig dealer en partner van bootzeil en koop met korting in.