Horeca doek

Kies uw model Horeca doek

Meer weten over de hoezen voor horeca, restaurants of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende afdek oplossingen / hoezen vinden. Kies de hoes die u het meest aanspreekt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Wanneer u een luifel, een serre, een voortent of terras overkapping wenst dan kan Bootzeil u daarbij helpen.
Wij maken de doeken voor u op maat naar aanleiding van de maten die u ons op geeft. Breid uw ruimte uit door uw terras ook in de wintermaanden beschikbaar en aangenaam te maken. Onder deze overkapping of tent serre kunt namelijk, wanneer het regent, toch buiten zitten. U verlengt zo de seizoenen, dit levert de horeca meer omzet. De Horeca verdient een dergelijke tent dan ook altijd terug. De terras tent kan vast gemaakt worden aan de gevel of aan bestaande constructies middels drukkers of ogen met elastiek.

Laat uw stoelen en tafels buiten op het terras beschermd staan met de hufter proef zeilen en hoezen van Bootzeil.

Wij denken graag met u mee. De ramen zijn gemaakt van een transparant raamfolie en qua materialen kunt u kiezen uit vele verschillende hoogwaardige doeken die ook gebruikt worden in de zeilmakers industrie.

Wij leveren de wanden geheel naar uw wens met mogelijkheden als:

- Scheidingswanden met ramen (middels hoogwaardig transparant raamfolie)
- Afscheidingen met deuren (middels ritsen)
- Duurzame materialen en doeksoorten
- Afwerking naar keuze, drukkers, ogen, ringen, ritsen.
- Maak een windscherm, zet uw gasten uit de wind maar toch in de zon.

Wij raden aan een constructie van metaal of aluminium als fundering te hanteren. Bootzeil kan deze constructie helaas niet voor u leveren. Wij kunnen wel met u mee denken, in de vormen zodat de luifels relatief gemakkelijk te bevestigen worden. De overkapping heeft veel weg van een serre, daardoor is de ruimte ook goed te verwarmen.

Wij leveren veel producten aan cafés restaurants, evenementen, strandtenten, strandpaviljoens en andere horeca. Wordt eenvoudig partner van bootzeil en koop gemakkelijk met korting bij ons in. bel 0031(0)23 521 9692 Wij staan voor u klaar. Geeft u speciale wensen of afwijkende ideeën. Wij denken altijd met onze klanten mee voor een betaalbare, duurzame en sjieke oplossing.