Industrie

Kies uw model Industrie

Meer weten over de hoezen voor industrie, fabrieken of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende afdek oplossingen / hoezen vinden. Kies de hoes die u het meest aanspreekt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Zeildoek of hoezen nodig voor industriële doeleinden? Wij leveren op maat gemaakte oplossingen met vele mogelijkheden. Een treinstel, robot, machine, grote series, kleine series, industriegordijnen, gaasdoek, verdeelkast hoezen, geef het aan ons door en wij zorgen dat u de perfecte kwaliteit bescherming krijgt. Of u nu een kubus vorm, een vierkante vorm, een cilinder of een rechthoekige vorm wilt, maatwerk is onze passie.

- Industriegordijnen nodig? Geen probleem.
- Tentzakken, tassen of zeildoek nodig? Graag zelfs.
- Bestellen van grote of kleine series? Wij maken het graag voor u!

Door onze jarenlange ervaring en innovatieve blik denken wij met u mee in oplossingen en bieden wij een snelle levering, binnen 5 werkdagen in combinatie met duurzaam en kwalitatief sterk materiaal, wat  ook nog is waterdicht is. Zo maken wij het u zo makkelijk mogelijk.

Bel ons 0031 (0)23 521 96 92
Wij gaan graag een langdurige relatie met fabrieken en industriële bedrijven aan, duurzame en beschermende oplossingen voor uw machines en apparatuur. wordt eenvoudig dealer of partner en koop gemakkelijk met korting in.