Jachthavens

Kies uw model Jachthavens

Meer weten over de hoezen voor jachthavens, havens of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende afdek oplossingen / hoezen vinden. Kies de hoes die u het meest aanspreekt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Door onze jarenlange ervaring, zorgen wij voor hoezen in alle vormen en maten. Iedere jachthaven vol met goed beschermde boten, dat is ons streven. Van hoesjes voor uw zeilboot tot full cover dekzeilen voor consolehoezen, alles kunnen we 100% op maat maken. Wij zorgen dat we u zo goed mogelijk tegemoet komen in uw wensen. Reparaties aan ritsen of kappen, of het reinigen en impregneren van hoezen of buiskap, het kan allemaal. Wij bieden de snelste levering aan in combinatie met perfecte kwaliteit, binnen 5 werkdagen is het geregeld.

- Op zoek naar een goede reparatie voor ritsen, scheuren, gaten, ramen e.d.? Bel Bootzeil!
- Het reinigen en impregneren van hoezen? Wij staan voor u klaar.
- Wilt u bescherming voor uw Seijsener stroompunten? Wij leveren de de juiste maten hoezen voor dit merk!

Bescherming van een stroomkast, zekeringskast en elektra en servicezuilen aan de jachthaven? Wij zorgen dat de hoes op maat word gemaakt.

Bel ons 0031 (0)23 521 96 92
Wij gaan graag een langdurige relatie met jachthavens aan, zo verdient u nog iets aan de zeilmaker die op uw terrein het werk doet. Wordt eenvoudig dealer.