Kies uw model Meubelmakers

Meer weten over de hoezen voor architecten, meubelmakers of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende afdek oplossingen / hoezen vinden. Kies de hoes die u het meest aanspreekt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Bescherming voor meubels? Wij zorgen voor de ultieme bescherming outdoor. Voor een tuinbank, loungebank, tafel, hoekbank, kussens of buitenkeuken, geef het ons door en wij bieden een oplossing! Ons maatwerk bied vele mogelijkheden. Met onze snelle levering en duurzame kwaliteit, is goede bescherming zo geregeld. Alle vormen zijn mogelijk, door onze technieken en jarenlange ervaring. Binnen 5 werkdagen leveren wij maatwerk van uitstekende kwaliteit. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk.

-Alleen een veranda en geen opslagplaats? Wij zorgen voor outdoor bescherming.
-Bent u meubelmaker en wilt u de juiste bescherming? Geen probleem.
-Een schaduwdoek nodig? Wij begrijpen uw wensen.

Bel ons 0031 (0)23 521 96 92
Wij werken veel samen met architecten en meubelmakers. Voor uw maatwerk meubels maken wij een maatwerk hoes. 1 + 1 = 3 Wij zetten ook uw eigen custom logo op onze zeilen. Wordt eenvoudig partner of dealer en koop gemakkelijk met korting bij ons in.