Trapez General

Dit is een vlakdoek in de vorm van een trapezium. Binnen deze standaardvorm kunt u uitgaan van van 90 graden hoeken of niet dus ook haakse hoeken. Een gelijkbenig trapezium is een koordenvierhoek met een paar evenwijdige zijden.

U kunt dit vlakdoek gebruiken als windscherm en winddoeken, wij maken alles op maat, geef de lengte en de breedte op, wij maken voor u een trapezium doek op maat. Veel gebruikt voor schaduw doek op stranden en rondom evenementen terreinen, bedrijven afscheidingen, hekwerk rond speelveld. Deze schermen dienen ook de privacy, gaasdoek is licht doorlatend maar vanaf een afstand kunt u niet door de doeken heen kijken. Wij maken winddoeken voor hekwerken en andere toepassingen van PVC zeildoek, en van gaasdoek. Vele verschillende kleuren zijn mogelijk. Wij maken deze wind schermen voor standaard hekwerk formaten maar ook geheel op maat naar uw specifieke wensen.

Klanten gebruiken deze vorm vlakdoek ook voor het maken van een kuipzeil voor een zeilboot.

Veelal maken trapezium windscherm doeken voor: horeca, evenementen, de bouw, bedrijfstreinen, tennisvelden, basketbal velden, voetbal velden, sport verenigingen, kavels, buitenevenementen, festivals en bouwplaatsen.

Hekwerk en afscheidings- doeken worden voornamelijk gebruikt voor: Privacy, voorkomen van rond waaiend stof, vuil, plastic en afval, afscheiding, geluidsscherm.

Bootzeil kan deze hekwerk windscherm gaasdoeken en pvc doeken ook voor u voorzien van ramen.