Jacuzzi

Kies uw model Jacuzzi

Meer weten over de jacuzzi hoezen of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

Op de bovenstaande pagina kunt u verschillende vormen jacuzzi's zien. Kies de jacuzzi die het meest op die van u lijkt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Kies op deze pagina de jacuzzi die het meest op die van u lijkt. Wij hebben ervaring met veel verschillende merken jacuzzi's en zwembaden. Denk aan Gré, Waterland, Ubbink, Intex, Bestway, Interline, Jilong, San Marina, Starline, Poolquip, HotSpring, HotSpot, Limelight, Dimension One, Sundance, Coastspa, Jacuzzi, Caldera, Whirlpool, Spa, Buitenspa, Hottub, Softub, Chinese spa, Catalina Spa's of Eurospa.

Voor al deze jacuzzi's hebben wij een passende hoes. Een groot voordeel van deze hoezen is dat ze geheel op maat zijn. Wij maken deze hoezen met de hand. Wij leveren onze hoezen altijd binnen 5 werkdagen. U kunt kiezen voor verschillende afwerkingen van de hoes, denk bijvoorbeeld aan ogen in de zoom om de hoes goed vast te zetten.

Wanneer u speciale wensen heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bellen op 023 521 9692 of u kunt mailen naar info@bootzeil.nl