Dekzeil voor Hoezen - Maak uw eigen hoes - I am Sailmaker L: 3m x 3,5m

Vink onderstaand hokje aan en stel uw maatproduct samen
Meer informatie over het I am Sailmaker pakket
- 5 dagen levertijd
- Vragen? +31(0)23-5219692 Meer informatie

Het “I am Sailmaker” pakket geeft u de optie om naar wens uw eigen hoes of dekzeil te maken. Hiermee is alles mogelijk! Door de keuze uit verscheidene groottes en extra’s van de pakketten betaald u nooit teveel voor uw eigen gemaakte droom afdekzeil van de beste kwaliteit.

Mogelijkheden

De mogelijkheden met het “I am Sailmaker” pakket zijn eindeloos. Een spanzeil of geheel dekzeil voor uw boot of een hoes voor uw tuinmeubel is geen probleem. Heeft u zeil over nadat uw afdekzeil is gerealiseerd? Dan kunt u zelf creatief zijn met het dekzeil om de meest nuttige dingen te maken. Een voorbeeld hiervan is een lekbak voor uw oldtimer, sterke fietstassen of een wandopberger voor uw tuingereedschap!

Er zijn vier maten te verkrijgen. Elke maat past bij een ander doeleinde. Het medium pakket bevat materiaal voor een of meerdere hoezen voor uw tuinmeubels of de kleinste bootjes. Het large pakket bevat materiaal voor loungebanken en andere grote meubels of de kleinere speedbootjes. Het Xlarge pakket bevat materiaal voor wat forsere speedboten of een kuip afdekzeil. Het XXlarge pakket bevat materiaal voor het afdekken van een gehele sloep. De precieze afmetingen zijn te vinden bij “Stap 1: vul de kenmerken in.” Naast de keuze uit verschillende groottes, kunt u meerdere extra’s toevoegen aan uw pakket. Zo kunt u bijvoorbeeld uw afdekzeil door middel van drukkers of met een span set extra goed vastzetten. Of u kunt er touw bij bestellen om door uw zelf gemaakte lussen te rijgen.

Inhoud pakket

“I am Sailmaker” bevat per pakket een stuk PVC Endurance+ dekzeil, speciale PVC lijm, een handleiding en voorbeeld uitslagen van standaard vormen ter inspiratie en ondersteuning. Daarnaast kunt u extra’s toevoegen, hierbij heeft u keuze uit een drukker set, touw, elastiek, staanders, span set, een doppen set en op aanvraag een uitslag van een hoes die op de site staat (dit geldt alleen voor de hoezen, niet voor de dekzeilen). Om uw afdekzeil compleet te maken krijgt u een “I am Sailmaker”-logo om met trots te kunnen laten zien dat u zelf het afdekzeil heeft gemaakt!

Timeline I am Sailmaker
Vul de Kenmerken in
Geschikt voor bijvoorbeeld loungebanken en grotere tuinmeubelen Meer informatie

Large pakket

Het large “I am Sailmaker” pakket geeft u de optie om naar wens uw eigen hoes of dekzeil te maken. Hiermee is alles mogelijk! Door de keuze uit verscheidene groottes en extra’s van de pakketten betaald u nooit teveel voor uw eigen gemaakte droom afdekzeil van de beste kwaliteit.

Het large “I am Sailmaker” pakket bevat een stuk zeil van 3m x 3.5m. Deze maat is perfect voor het maken van een grote tuinmeubel hoes, een spanzeil of een gedeeltelijk afdekzeil voor kleine boten. Daarnaast zijn er ontelbaar veel opties om het zeil toe te passen op andere manieren. Voorbeelden hiervan zijn:
Een buitenkeuken hoes,
Een hangmat,
Een parasol,
Een kussen tas voor uw loungebank kussens,
Een windscherm,
Scooter hoes,
Een trampoline hoes,
Een tafel hoes.

Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden tegenover uw eindeloze creativiteit. Nog meer voorbeelden? Check onze blog!


Inhoud pakket

“I am Sailmaker” bevat per medium pakket:
- een stuk PVC Endurance+ dekzeil van 3m x 3.5m
- speciale PVC lijm
- een handleiding
- voorbeeld uitslagen van standaard vormen ter inspiratie en ondersteuning.
Daarnaast kunt u extra’s toevoegen, hierbij heeft u keuze uit een drukker set, touw, elastiek, staanders, span set, een doppen set en op aanvraag een uitslag van een hoes die op de site staat (dit geldt alleen voor de hoezen, niet voor de dekzeilen). Om uw afdekzeil compleet te maken krijgt u een “I am Sailmaker”-logo om met trots te kunnen laten zien dat u zelf het afdekzeil heeft gemaakt!

large pakket i am sailmaker voorbeelden

Endurance+ High tech bisonyl

Materiaal opbouw PVC Endurance+

Dit licht gewicht PVC materiaal weegt 480 gram per m2, en bestaat maar liefst uit 7 lagen. Voordeel van dit materiaal is dat wij dit ter plaatse kunnen inknippen, vast plakken / lijmen en netjes afwerken met PVC pads. Dit materiaal is ook duurzamer dan polyester of acryl doek. Het zeil is licht grijs waardoor het licht dat er doorheen komt niet verkleurt en het aangenaam is om onder het zeil te werken.

samples bestellen

endurance plus materiaal

Geen vrachtwagenzeil 

Vrachtwagenzeil weegt ongeveer 900 gr/m ons Endurance+ weegt maar 480gr/m. 

Duitse degelijkheid

Bootzeil heeft dit materiaal speciaal in samenwerking met Heytex Duitsland ontwikkeld voor afdekoplossingen in weer en wind.

Lichtgewicht: 24,8% lichter dan Bisonyl
Oersterk: aan 1 meter kunnen 64 volwassenen hangen
Scheurvast: zelfs ingeknipt is het zeil alleen te scheuren wanneer een volwassenen man al zijn kracht inzet
Duurzaam: het doek moet 100.000 x knikken voordat de 7 laagse structuur wordt aangetast
UV zonlicht: doek blijft soepel, sterk en kleurecht
DIN getest: DIN, ISO 2076, 12127, 2286-2, 1421-1. 53363, IVK3.13. 53359, 1876-1, 75200 (DIN: Deutsche Industry Norm 

 

endurance + pvc materiaal

SGS getest

Omdat wij vertrouwen hebben in ons doek hebben wij ons doek laten testen door SGS. Met de toonaangevende certificeringsdiensten van SGS laten we zien dat onze producten voldoen aan nationale en internationale regelgeving en normen. We geven onze klanten op deze manier de gewenste verzekeringen, over de hele wereld. De meest voordelige afdekoplossing van de zeilmaker! Hét alternatief voor logge en zware vrachtwagenzeilen!!

 

sgs tested

€ 60,00
OPSLAAN EN MAILEN
Product selectie is opgeslagen en verstuurd naar uw e-mail.
Product selectie is niet opgeslagen en niet verstuurd. Voeg uw e-mailadres toe en probeer nogmaals.
Geen geldig e-mailadres!
Er ging helaas iets mis. Vernieuw de pagina en probeer het nog eens!
Aantal:
Maak uw eigen hoes - I am Sailmaker L: 3m x 3,5m

Totaalprijs

Prijs incl. aangevinkte opties en BTW
€ 60,00
Totaalprijs
€ 60,00