Voor een goed zicht...

  • Geplaatst op
  • Door Anita Kwakman
Voor een goed zicht...

Wilt u een sportieve boot met voldoende loopruimte en een heerlijk zicht rondom dan kiest u natuurlijk voor een consoleboot. Deze snelvarende boten worden aangedreven door een buitenboordmotor en zijn voor volop sportief vaarplezier, ook met wakeboard of een waterski erachter. Centraal in de boot zit de console voor alle besturing die nodig is.
Het afdekken voor uw consoleboot kan in een totaal of ook alleen voor de console.

Wilt u een sportieve boot met voldoende loopruimte en een heerlijk zicht rondom dan kiest u natuurlijk voor een consoleboot. Deze snelvarende boten worden aangedreven door een buitenboordmotor en zijn voor volop sportief vaarplezier, ook met wakeboard of een waterski erachter. Centraal in de boot zit de console voor alle besturing die nodig is. Het afdekken voor uw consoleboot kan in een totaal of ook alleen voor de console.

Console sport

Voor de meest superieure kwaliteit waarbij uw boot zowel voor het water, op de trailer en in de stalling is afgedekt raden wij u de ShapeX Sport aan. Een zeil met een ingebouwd frame van bamboestokken die zorgt dat alles licht van gewicht blijft. In de zoom wordt een koord verwerkt zodat de achterzijde van de boot makkelijk strak getrokken kan worden. Het voordeel hiervan is dat u geen gaten in de boot hoeft te maken, ook wel zo prettig. Aan de binnen- en buitenzijde van het zeil worden lussen geplaatst welke stevig worden vastgemaakt aan de boot. Dit is wel zo veilig als u met hogere snelheden over de snelweg rijdt. Het op maat maken van bevestigen van dit kwalitatieve doek kunt u uiteraard zelf doen, maar vergt wel wat handigheid. Uiteraard kunt u hiervoor ook gebruik maken van onze eigen experts. Mail voor alle mogelijkheden naar [email protected] of bel ons direct via 023 521 96 92.

Kuipzeil coupé… met drukkers

Wanneer u enkel een mooi zomerzeil wilt dan heeft Bootzeil een mooie optie voor u. U kunt hiermee uw open punt en de kuip afdekken. Het afdekzeil kunt u bevestigen met behulp van drukkers. U kunt kiezen uit grijs en zwarte endurance+ high tech bisonyl. Zeil van echte Duitse kwaliteit die wel zo’n 20 jaar meegaat. En het is ook nog licht van gewicht en daardoor zeer hanteerbaar. Indien gewenst kunnen wij u ook de drukkers op uw boot plaatsen. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Alleen de console

Wilt u nou enkel de console afdekken dan kan dit natuurlijk ook. Laat ‘m dan vooral door Bootzeil op maat maken zodat u geen last heeft van losse eindjes. En uw leren of houten stuurbekleding blijft ook vele malen langer mooi. Meet uw console op en geef ons de juiste maten door en wij verzorgen de rest. Op onze site kunt u precies zien hoe u deze het beste opmeet.

Zeer geschikt voor: afdekzeil, midden-console, Jeanneau, Cap Camarat, 515, Boston Whaler, hoes, afdekken, console, stuurconsole, beschermen, Seabird, Quicksilver, Akseladden, King, Navigator, Prins, Yamarin, TopCraft, Tenderline, Sessa, Aquamar, Bayliner, Invictus, Nordkapp

console-bootcover

console-bootzeil

console-hoezen