De vijf voordelen van de SunCooler, het nieuwste product van Bootzeil.nl

  • Geplaatst op
  • Door Team Bootzeil
  • Geplaatst in bootzeil
De vijf voordelen van de SunCooler, het nieuwste product van Bootzeil.nl

De tijd van het jaar is weer aangebroken! De zon schijnt langer, de dagen worden warmer en de temperatuur in huis stijgt. Juist in de zomerperiode is het heerlijk om het huis fris en koel te houden. Er zijn meerdere manieren om voor verkoeling en verfrissing in huis te zorgen. Helaas zorgen veel methodes enkel voor tijdelijke verlichting. Gelukkig komt Bootzeil.nl met een oplossing die zowel economisch, duurzaam als zeer effectief is. Deze zomer heeft Bootzeil een nieuw product in het assortiment: de SunCooler. De SunCooler is ontwikkeld voor Lichtkoepels en daklichten. Lichtkoepels zorgen voor het binnenbrengen van licht in de werkplaats, loods of in uw huis. Naast licht komt er ook veel warmte binnen. In de zomer kan dit tot hoge temperaturen leiden in de ruimte. De vele voordelen van de SunCooler op een rijtje:

 

Warmtereductie van 50-70%

Naast licht komt er ook veel warmte binnen op zonnige dagen. Vooral in de zomer kan dit tot hoge temperaturen leiden in huis of in bedrijfsruimtes. De SunCooler houdt warmte tegen en zorgt tegelijkertijd voor een lichte verduistering. Gevoelsmatig ga je van ‘veel te warm’ naar een ‘zeer aangenaam’ effect. De winst is erg groot.

 

Laat 70-80% van het licht door
Uiteraard willen we onze ruimtes zo licht mogelijk houden en niet inleveren op daglicht terwijl we de warmte buitenhouden. De SunCooler behoudt 70-80% van de lichtopbrengst én levert 50-70% warmtereductie. Een win-win situatie dus! Hoe dit mogelijk is? Naast de lichtreflectie die plaatsvindt, wordt er ook een gedeelte van het infraroodlicht en de stralingswarmte geabsorbeerd door het doek. Dit gebeurt voordat de daklichten opwarmen en de stralingswarmte naar binnen wordt doorgegeven.

 

Minder koelingskosten = CO2-reductie

Een ander bijkomend voordeel van de SunCooler is de besparing op koelingskosten. U heeft geen airco meer nodig door deze eenvoudige oplossing. U bent niet alleen voordeliger uit, maar het is ook nog eens een duurzame keuze. De SunCooler werkt voor diverse soorten lichtkoepels. Koepels van glas, acrylaat of polycarbonaat. De SunCooler beschermt teven tegen het dof worden van het daklicht door UV straling.

 

Eenvoudige montage


U kunt de SunCooler zeer eenvoudig zelf monteren. Wij maken gebruik van een bevestigingssysteem met elastieken zodat u het doek makkelijk kan bevestigen en van de koepel af kan halen na het zomerseizoen.

 

En nog veel meer voordelen


De SunCooler biedt naast warmtereductie en behoud van daglicht nog vele andere voordelen. Zo heeft u met een SunCooler minder onderhoud aan uw lichtkoepel omdat deze beschermt wordt. Daarnaast heeft de SunCooler een gunstige terugverdientijd en hoge personeelstevredenheid.

 

Wij maken sunCoolers voor zowel particulieren als industrieel gebruik. We hebben uiteraard een enorm aantal standaard maten, maar ook maken wij de SunCooler op maat. U kunt natuurlijk ook nog steeds bij Bootzeil terecht voor de succesvolle boat covers en harmonidafoeken. Kijk voor deze produten op www.bootzeil.nl en www.uwmooistetuin.nl

 

Contact Bootzeil


Ingenieur Lelyweg 44
2031 CD Haarlem
Tel: + 31 (0)23 521 96 92
Web: www.bootzeil.nl

 

Openingstijden:


Ma t/m Vrij: 09.00 tot 17.00 uur

 

Email ons:


Interesse in onze producten:
[email protected]
Email algemeen:
[email protected]