Nieuw bij Bootzeil: Zitzakken!

  • Geplaatst op
  • Door Bootzeil International
Nieuw bij Bootzeil: Zitzakken!

Deze comfortabele zitzakken zijn nu te verkrijgen. U kunt zelf uw eigen zitzak samenstellen.

Nieuw bij Bootzeil: Zitzakken!

Deze comfortabele zitzakken zijn nu te verkrijgen. U kunt zelf uw eigen zitzak samenstellen. Er is keuze uit wel 29 verschillende kleuren en daarnaast kunt ook nog kiezen uit 3 verschillende maten

S = 110cm x 140cm en nu van €109,95 voor €79,95!
M = 130cm x 150cm en nu van €129,95 voor €89,95!
L = 130m x 170cm en nu van €159,95 voor €99,95!

Lekker loungen in een zitzak!

Zoals te zien zijn de zitzakken heerlijk om in te loungen. Door de dikke nylon stof kunt u de zakken overal mee naar toe nemen. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te houden. De zitzakken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Deze kleuren kunnen allemaal snel geleverd worden. U ontvangt de zitzak binnen 5 tot 10 werkdagen.

 

Deze zitzakken zijn een perfect alternatief voor een fatboy zitzak, u bent bij Bootzeil veel goedkoper uit! De kwaliteit is hetzelfde.

zitzak boot

De zitzak weegt maar 4,5 kilo. Hierdoor kunt u de zitzak meenemen. Ga bijvoorbeeld heerlijk in het park loungen of neem de zitzak mee in een boot voor een tochtje. Ook op de kinderkamer of speelkamer zou de zitzak prima kunnen. Door de grote keus in vrolijke kleuren is er voor ieder wat wils.

Productie

De reden dat Bootzeil deze zitzakken zo goedkoop kan verkopen heeft te maken met de productie. Deze zitzakken worden namelijk geproduceerd in de vrouwengevangenis. Deze vrouwen zetten de zakken met veel zorg in elkaar. Ze doen dit graag omdat ze dan ook iets kunnen bijdragen. Bootzeil is hierdoor ook verantwoordelijk bezig voor de maatschappij. zitzakken bootzeil

Op dit moment produceert Bootzeil geen zitzakken meer in samenwerking met de gevangenis. Wel werken wij samen met de gevangenis voor de productie van onze Shape X onderdelen.