Grote vraag naar bootjes en bootzeilen dit seizoen door corona thuisblijvers. Alle hens aan dek!

  • Geplaatst op
  • Door Team Bootzeil
Grote vraag naar bootjes en bootzeilen dit seizoen door corona thuisblijvers. Alle hens aan dek!

Dit jaar is de zomer anders dan alle anderen. Door de corona maatregelen zijn er dit jaar veel thuisblijvers en zal vakantie voornamelijk in eigen land worden gevierd. Voor velen blijkt dit een goede reden te zijn om spontaan een sloep of boot te kopen. Vakantiegeld wordt dit jaar massaal besteed aan watersport in plaats van een reisje naar het buitenland. Voornamelijk kleinere boten tot vijf meter zijn niet aan te slepen op dit moment. Sloepen, speedbootjes en open boten zijn nog nooit zo populair geweest. Juist nieuwe watersporters staan nu in de rij om een boot aan te schaffen en de zomer op het water door te brengen. Verkopers kunnen de vraag met moeite bijbenen.

 

Met uw boot het water op is een heerlijk alternatief
Het kopen van een boot biedt namelijk een heerlijk alternatief voor het vele thuiszitten: lekker het water op. Mensen zijn het in de tuin zitten ondertussen wel zat, hebben de vakantie al afgeschreven en zoeken naar alternatieven om de vrije tijd toch goed te kunnen besteden. Een boot is natuurlijk de ideale optie om lekker buiten te zijn en vakantie in eigen land te vieren zonder thuis te zitten. De perfecte manier om van de Nederlandse zomer te genieten. Niet alleen de aankoop, maar ook de verhuur van boten is enorm toegenomen de afgelopen weken.

Zo snel mogelijk het water op


Het liefste hebben mensen hun nieuwe boot zo snel mogelijk zodat ze direct het water op kunnen. Helaas is dit niet altijd mogelijk omdat de voorraden van verkopers er in rap tempo doorheen gaan. Er is niet alleen een run op kleinere, goedkopere modellen. Ook boten in het segment vanaf 50.000 euro worden net zo goed veel verkocht.

 

Overuren bij bootzeil.nl om aan de grote vraag dekzeilen te kunnen voldoen

Niet alleen de verkoop van nieuwe boten is gestegen, maar ook gebruikte boten zijn enorm populair. Met name beginnende watersporters hebben hun slag geslagen. Veel populaire boten zijn de afgelopen weken bekeken en verkocht. Zowel in showrooms als online is de verkoop toegenomen. Dit geldt niet alleen voor bootverkopers, maar ook voor watersport gerelateerde artikelen.  Ook bij Bootzeil.nl draaien we overuren om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

 

Een bootzeil is essentieel voor de levensduur van uw nieuwe sloep

Bij een nieuwe boot hoort immers ook een bootzeil als u lang wil genieten van uw nieuwste aanwinst. Door de enorme toename in vraag naar bootzeilen hebben we de afgelopen weken de nodige hectiek ervaren in onze fabriekswinkel in Haarlem om alles in goede banen te leiden. Om zo veel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn hebben we zelfs een nieuwe productiefabriek geopend om alle bestellingen te kunnen leveren.

Heeft u ook onlangs een nieuwe boot aangeschaft? Wacht dan niet te lang met het bestellen van een bootzeil om uw nieuwste aanwinst zo lang mogelijk mooi te houden en te beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Een goed dekzeil is essentieel voor de duurzaamheid van uw sloep of boot. Wij hebben onze dekzeilen 10 jaar lang doorontwikkeld en gebruiken nu alleen nog maar het beste doek dat wij kunnen krijgen. Zo bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit! Wij staan nooit stil en verbeteren altijd onze producten.

 

Een passend zeil voor alle boten

Of het nu gaat om een sloepspeedboatwhaly, tender, kajuitbootje, vlet of pontonboot, of misschien wel een schuit, wij maken voor u een zeil perfect op maat. U kunt het laten installeren door een van onze experts of u kunt er voor kiezen om het zelf te doen met behulp van onze installatie instructies.

 

Bestel op tijd

Wilt u uw boot ook snel beschermen met een bootzeil van de beste kwaliteit? Wacht niet te lang met uw bestelling want door de enorme drukte is de levertijd op dit moment 3 tot 4 weken. De hoeveelheid aanvragen zijn enorm toegenomen waardoor we op drukke dagen telefonisch helaas minder goed bereikbaar zijn. Onze oprechte excuses daarvoor en uiteraard is het altijd mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]

 

Contact Bootzeil

Ingenieur Lelyweg 44
2031 CD Haarlem
Tel: + 31 (0)23 521 96 92
Web: www.bootzeil.nl

 

Openingstijden:

Ma t/m Vrij: 09.00 tot 17.00 uur

 

Email ons:

Interesse in onze producten:
[email protected]
Email algemeen:
[email protected]