Dekzeil voor Quicksilver Contender 600

  • Geplaatst op
  • Door Bootzeil International
Dekzeil voor Quicksilver Contender 600

Dekzeil voor Quicksilver Contender 600 100% op maat in 1 dag bij u op locatie.

Bootzeil voor Quicksilver contender 600

Bootzeil is het adres voor al uw afdekzeilen en het perfecte zeil voor uw consoleboot. Bootzeil heeft voor console boten de Maurik ontwikkeld, dit is een dekzeil dat wij voor consoleboten, speedboten en andere snel varende sportboten gebruiken om uw boot goed te beschermen.

Dankzij het high tech PVC Bizonyl endurance+ doek dat Bootzeil samen met Heytex Germany heeft ontwikkeld is dit zeil door zijn 7-laagse structuur 40% lichter dan zijn voorganger en heeft een duurzame werking. Het zeil is oersterk, waterdicht en heeft voldoende ventilatie om de lucht onder het zeil goed te laten circuleren.

100% op maat op locatie in 1 dag

Heeft u een buitenboordmotor, een console of een wakeboard rek dan is dat geen probleem. Bootzeil zorgt ervoor dat uw zeil 100% op maat gemaakt wordt door onze ervaren zeilmakers. Door de hulp van een koord aan de voorkant en doordat er gesp-pads aan de achterkant van het zeil bevestigd zitten wordt er lengte spanning gecreëerd waardoor er geen stokken nodig zijn en het zeil makkelijk en snel op- en af te tuigen is.

U kunt ervoor kiezen om onze installateur langs te laten komen op locatie of dat u zelf uw boot bij zonze zeilmakerij langs brengt. Wenst u een rits, extra sleuven voor de landvasten of wilt u dat het zeil een rit naar de Middellandse zee op de trailer kan weerstaan of heeft u een reparaties nodig? Bootzeil garandeert een snelle levertijd en leveren het eindproduct met alles wat u nodig heeft!

quicksilver contender 600 console