Grillman - Tough Brown

Het Grillman barbecue schort is een barbecue schort voor echte mannen van leer. Het is beschikbaar in 2 verschillende kleuren. U heeft hier het ultieme vaderdag kado in handen! Speciaal voor de stoere papa's is hier dit schort.

witloft, leer, schort, fonq, ambachtelijk, manners, meesterslijpers, handmade, ortlep, bbq, barbecue, mood, scotts bluf, vaderdag, cognac kleur, gerei, xapron, boretti, heren sloof, crafted, chaud devant, butcher, voorskoot,

De stoere schorten van Grillman zijn ons tijdloze cadeau aan alle mannen. Stoer - Robuust - Sterk

Een nieuwe generatie vakmanschap, komt tot uiting in onze Grillman schorten gemaakt van runderhuiden. Onze geschiedenis in de nautische industrie en Hollands vakmanschap geven deze schorten de robuuste en stoere uitstraling. Wij zijn van mening dat deze ruige schorten zonder onnodige versiering en afleiding, het ware voorbeeld zijn van een Grillman.

Onze passie voor het creëren van iconische schorten die gekoesterde erfstukken zullen worden drijft ons om elke karakter volle man hierin te voorzien

Alles wat we doen is ontworpen in-house in Haarlem, door een klein team van bekwame ambachtslieden.Who are the Grillman?

Bootzeil is groot in de nautische industrie maar door het werken met duurzame materialen, vakmanschap in het atelier en het bijwonen van vele BBQ's hebben zijn zij onbedoeld echte Grillmannen geworden. De behoefte aan een stoer en sterk schort voor henzelf heeft gezorgd voor een nieuw merk "Grillman"

De stoere schorten van Grillman, kun je niet alleen gebruiken voor het grillen, bakken, koken, roken, en bbqen maar ook slagers, serveersters, zeilmakers, koks, bloemisten, leerlooiers en gladiatoren dragen de schorten van Grillman. Het idee van de Grillman is gebaseerd op een de ruige en stoere uitstraling van leer dat al meer dan 4000 jaar oud is. In het assortiment van de man met liefde voor de Bbq of rookoven kan een sterk, brandwerend en stoer schort niet ontbreken.

De geschiedenis van het leren schort gaat ver terug. Met het lederen schort voor en de hamer in de hand bewerkte de smid, 2000 jaar geleden, het gloeiende ijzer op het aambeeld. De leerlooier maakte en droeg 4000 jaar geleden zijn eigen schort. Vrijwel alle ambachtslieden droegen lederen schorten, van slager tot dakdekker, van barbier tot timmerman, van kok tot schoenmaker.

Vele eeuwen later, zien we leder weer vaker terug komen in de mode maar ook functioneel, en zeker ook rondom de BBQ. De brandwerende en warmtebestendige eigenschappen maken leer populair rondom het vuur. De man achter de Grill is niet meer compleet zonder leren schort.

Leer is uiterst duurzaam en weerstaat extreme temperaturen. Al snel ontdekken de echte BBQ liefhebbers de Grillman schorten. De internationale opmars van Grillman kan niet uit blijven

Een Grillman schort is dan ook een mooi vaderdag cadeau.