Stuurwiel hoes op maat

Om uw stuurconsole of stuurwiel te beschermen is het verstandig om een stuurwielhoes/consolehoes op maat te laten maken. De hoes bedekt het volledige roer inclusief de instrumenten en het kompas, Vuil, weer en wind hebben zo minder vat op uw kostbare apparatuur. Bescherm uw leren stuurwielbekleding met een stuurwielhoes van Bootzeil. Leer zal minder snel uitdrogen of verkleuren. Behoud uw stuurwiel van uw boot of ander voertuig.

Bootzeil maakt verschillende beschermhoezen op maat. Bent u op zoek naar een perfect passende stuurhoes, stuurwiel hoes of stuurconsole hoes. Bootzeil maakt voor u de hoes op maat naar aanleiding van de door u opgegeven maten. Wij leveren regelmatig een compleet pakket aan hoezen voor bepaalde type boten. Zo hebben wij laatst voor een zeiljacht 2 stuurhoezen, 2 lierhoezen, 1 luikhoes en een dekzeil voor over de gehele zeilboot geleverd. Stuurconsoles kunnen op verschillende manieren afgedekt worden. Bootzeil maakt de hoezen altijd 100% op maat. Maathoezen worden geleverd in luxe kwaliteit doek. Ook voor uw stuurwielhoes, lierhoes of luikhoes leveren wij maatwerk.

Wij repareren ook uw hoes. Rits vervangen, gaatjes maken, doorstikken en reinigen en impregneren van hoezen doen wij dagelijks.