Isolatie voorzetraam dubbel glas Medium

Het doe-het-zelf voorzetraam 'Medium' met extra dik raamfolie. Met dit voorzetraam medium maakt u in een handomdraai uw enkelglas raam een goed geïsoleerd hr++ dubbel glas raam. Afmeting 250 cm x 130 cm. U kunt elk gelijk of kleiner raam isoleren.

Enkel glas heeft de laagste warmte weerstand in uw huis. Door een hier een voorzetraam voor te plaatsen bespaart u flink op de energiekosten. Door het aanbrengen van een isolerende luchtlaag met behulp van het bijgeleverde frame en de transparante isolatiefolie ontstaat een uitstekende raamisolatie.

Het bootzeil isolatie voorzetraam is gemaakt voor duurzaamheid. De folie is zeer goed schoon te maken en zeer helder waardoor het voorzetraam nauwelijks zichtbaar is. De bijgeleverde glaslatten maken monteren eenvoudig en zorgen voor een strak eindresultaat. Schroeven of boren is niet nodig: het speciale Bootzeil dubbeltape is ijzersterk voor jarenlang gebruik. Het Bootzeil voorzetraam plaatst u aan de binnenzijde. U hoeft dus niet naar buiten, waardoor op elke verdieping in uw huis of kantoor montage eenvoudig en snel is.

De isolatiewaarde van glas leest u af aan de U-waarde. Hoe lager deze waarde is, hoe beter het glas isoleert. De U-waarde van een voorzetraam is vergelijkbaar met standaard dubbel glas, namelijk rond de 2,7. Dit is een stuk beter dan enkele beglazing, de U-waarde hiervan is 5,7. Het Voorzetraam van Bootzeil is van dik folie, hierdoor is de isolatiewaarde nog beter; ongeveer 2.6.

U kunt de Isolatie voorzetraam dubbel glas ook gebruiken voor de isolatie van glas in lood ramen.