Versterker hoes

Bent u op zoek naar een hoes op maat voor uw Bas Combo ? Bootzeil maakt maathoezen voor bascobo's. Geef de maten op en wij maken voor u de maathoes, naar uw wensen. Zo hebben wij vaker hoezen gemaakt voor merken als: Schertler, Vox, Blackstar, Marshall, Ibanez, Roland, Ashdown, TC Electronic, EBS, Gallien & Krueger, Fender, Ampeg, Hartke, Markbass, Orange. Zo maken wij hoezen voor Buizen bascombo's, solidstate bascombo's mobiele, compacte en mini bascombo's.

Een Hoes voor gitaar / bas versterkers, hoes voor gitaar bas combo, hoezen zoor bas / gitaar cabinetten, speakers. en andere apparatuur, zorgt er ook voor dat uw apparatuur minder opvalt en daardoor ook minder diefstal gevoelig wordt. Flight cases zijn een gewild diefstal object. Een mooie maathoes verbergt uw waarde volle spullen maar bovenal beschermt ook erg goed. Wij maken ook hoezen voor andere vormen dan rechthoekige vormen.

Wij houden rekening met de positie van de handvatten wanneer u dat wenst. Zo kunt u ons maatformulier gebruiken om de maten op te meten die wij nodig hebben. Wij maken dan voor u de maathoes voor uw speaker, versterker, cabinet of combo.

Een maathoes is een goed alternatief voor een flightcase. Wij gebruiken alleen de beste en meest duurzame materialen.

Bescherm uw apparatuur, vintage, koffer, koffers, tassen, instrument, instrumenthoes, mengpaneel, drum, gitaar, piezo, viool, bas, versterker, versterkers, klassiek, elektrische, rookmachine, PA, public adress, mengpaneel, monitor, rand apparatuur, speakers actief en passief, subwoofers, kabels, studio equipment. studiorack. Maathoes voor apparatuur.