Flybridge

Voor motorjachten met flybridge hebben wij een afdekzeil of liever gezegd wintertent ontwikkeld. Wij hebben dit product zo ontwikkeld dat dit zeil altijd pas te maken is op de bot ter plaatse. Wij leveren een pakket, de installateur of zeilmaker kan hem voor u op maat maken. uiteraard is het ook mogelijk als u een beetje handig bent om het zeil zelf op maat te maken. U hoeft in ieder geval niet met de boot langs de zeilmakerij. Dit zeil is o.a. geschikt voor de volgende merken: Cranchi, Atlantic, Atlantique, Cantieri, Bertram, Azimut, Aquastar, Fairline, Ferretti, yacht, yachts, Mochi, craft, Princess, Jeanneau.


Meer weten over de motorkruiser of hoe deze website werkt? Kijk dan hierIn de bovenstaande pagina kunt u verschillende motorkruisers zien. Kies de motorkruiser die het meest op die van u lijkt. Hierna komt u op de configuratie pagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Op de product pagina, die daarna komt, kunt u nog veel meer aangeven over uw boot. Denk aan de lengte, breedte, type of merk.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie


Kies op deze pagina welk type motorkruiser u heeft. Wij hebben ervaring met veel verschillende merken motorkruisers. Denk bijvoorbeeld aan Princess, Fairline, Aquanaut, Sunseeker, Valk, Grand, Azimut, Perdo, Altena, Blauwe Hand, Euroship, Intership, Kompier, Lauwersmeerkruiser, Pacific, Super Van Craft, Skilso en Super Favorite.


Voor al deze motorkruisers hebben wij verschillende typen zeil. Bijvoorbeeld ons afdekzeil type Shape X extra space. Een groot voordeel hiervan is het feit dat u hem zelf kunt installeren en hiermee veel kosten bespaard. Natuurlijk kunt u de installatie overlaten aan onze gecertificeerde installateurs. Wij zorgen, samen met deze installateurs, ervoor dat uw dekzeil geheel op maat wordt gemaakt. U kunt het dekzeil al binnen 2 weken op de boot hebben staan!

Wanneer u speciale wensen heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bellen op 023 521 9692 of u kunt mailen naar [email protected]
Met de Flybridge heeft u een super uitzicht over het water. Op de brug kunt u alles overzien tijdens het navigeren. Een heerlijk sportieve boot die u natuurlijk goed wilt beschermen tegen regen en wind. Bij Bootzeil leveren wij dekzeilen die ook perfect passen op uw flybridge. Ideaal voor de winterperiode.


ShapeX


Dit winterkleed is ideaal voor uw flybridge. Voorzien van een rits om de drie meter waardoor het makkelijk hanteerbaar is. We hanteren hiervoor een standaard van 7,5 meter breed. Het materiaal is van PVC Endurance+ zeildoek, superieure Duitse kwaliteit. Het dekzeil wordt voor 85% kant-en-klaar afgeleverd. De resterende 15% kunt u zelf doen.


Zelf doen


De zeilen zijn klaar en voorzien van alle voorbereidingen. Het frame waarop het zeil wordt geplaatst dient u zelf te verzorgen. Dit Hurricane frame kunt u overigens ook bij ons bestellen. Deze bestaat uit een spanband en verschillende onderdelen zodat u een optimale fundering krijgt.


Aan het zeil zitten al lusjes waar een elastiek met haak aan zit. Deze kunt u eenvoudig vastzetten aan de railing. Daardoor zit het zeil al behoorlijk goed vast. De achterzijde kunt u afwerken door het zeil aan te trekken als een korset. Is dat niet voldoende dan kunt u het zeil op 2 plaatsen inknippen en middels de meegeleverde lijm en kit weer verbinden. Er zit aan de achterzijde overigens een rits om het u makkelijk te maken. Aanpassen kunnen daardoor eenvoudig worden gedaan zonder dat het hele zeil er weer af moet. Als u zeil aan de voorzijde overhoudt, dan kunt u dit eenvoudig afknippen en afwerken met de meegeleverde zoom pads. Deze zorgen er ook voor dat u het zeil aan de voorzijde goed dicht kunt rijgen.


Davids


Mocht u Davids hebben op de boot die u niet kunt inklappen geef dit dan aan bij de bestelling. Wij leveren u dan een Davids set aan die u aan de achterzijde op het zeil kunt plaatsen met de geleverde lijm- en plakset.


Op onze site kunt u alle mogelijkheden terugvinden. Laat u dan vooral ook even verrassen door onze interessante prijzen.


dekzeil-motorkruiser


shapex-dekzeil

 


Voor motorjachten met flybridge hebben wij een afdekzeil of liever gezegd wintertent ontwikkeld. Wij hebben dit product zo ontwikkeld dat dit zeil altijd pas te maken is op de bot ter plaatse. Wij leveren een pakket, de installateur of zeilmaker kan hem v