Kajuitboot

Nieuwe dektent, kuiptent, dekzeil of ander canvaswerk voor uw Doerak nodig? U heeft een nieuwe boottent, boothoes, kuiptent, dektent, dekzeil of ander canvaswerk nodig. Van reparatie, reiniging tot een nieuwe dektent op maat, Bootzeil regelt het voor u.
Dektent Saga 20. Een combinatie buiskap/ haventent. Sprayhood voor een Wibo 945. Rolfokhoes en drophuiken voor een Taiwan Clipper. Dekzeil/buiskap polar 22. Een buiskap met haventent. Sprayhood en kuiptent voor Doerak. Vervanging bestaande kap motorkruiser. Maken van een dektent op achterdek, dektent voor de clever, Cruiser, Motorboot, achterkabine, vlet, dekzeil, afdekzeil, zeilmaker, zeilmakerij


Meer weten over de motorkruiser of hoe deze website werkt? Kijk dan hierIn de bovenstaande pagina kunt u verschillende motorkruisers zien. Kies de motorkruiser die het meest op die van u lijkt. Hierna komt u op de configuratie pagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Op de product pagina, die daarna komt, kunt u nog veel meer aangeven over uw boot. Denk aan de lengte, breedte, type of merk.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie


Kies op deze pagina welk type motorkruiser u heeft. Wij hebben ervaring met veel verschillende merken motorkruisers. Denk bijvoorbeeld aan Princess, Fairline, Aquanaut, Sunseeker, Valk, Grand, Azimut, Perdo, Altena, Blauwe Hand, Euroship, Intership, Kompier, Lauwersmeerkruiser, Pacific, Super Van Craft, Skilso en Super Favorite.


Voor al deze motorkruisers hebben wij verschillende typen zeil. Bijvoorbeeld ons afdekzeil type Shape X extra space. Een groot voordeel hiervan is het feit dat u hem zelf kunt installeren en hiermee veel kosten bespaard. Natuurlijk kunt u de installatie overlaten aan onze gecertificeerde installateurs. Wij zorgen, samen met deze installateurs, ervoor dat uw dekzeil geheel op maat wordt gemaakt. U kunt het dekzeil al binnen 2 weken op de boot hebben staan!

Wanneer u speciale wensen heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bellen op 023 521 9692 of u kunt mailen naar info@bootzeil.nl
Het is altijd zo fijn om een kajuit op de boot te hebben. De woonruimte van het schip geeft de mogelijkheid om bedekt te kunnen zitten, vooral prettig bij iets slechter weer. En handig trouwens ook voor het opbergen van benodigde spullen op de boot. Voor een kajuitboot is het altijd iets lastiger om een goed passend dekzeil te vinden. Maar daar hebben wij bij Bootzeil de juiste, altijd goed zittende oplossing voor.


ShapeX Sport


Onze materialen zijn altijd van hoge duurzame kwaliteit. Vooral de ShapeX Sport is aan te raden voor een kajuitboot. Door een koord die in de zoom is gevoerd kan het dekzeil eenvoudig strak worden getrokken zodat hij over de gehele boot past. Dankzij dit systeem heeft u geen gaten meer in de boot, een fijn extra voordeel. De ShapeX Sport leveren wij in het grijs en het zwart en voor kajuitboten tot 8,4 meter.


In het water, op de trailer en in de stalling


Het fijne van het ShapeX Sport materiaal is dat deze specifiek ook geschikt is als uw boot in het water ligt, op de trailer staat of in de stalling ligt. Een drie-in-één voordeel noemen wij dat.


Lichtgewicht


Het zeil is licht in gewicht. Een pakket is nooit zwaarder dan 10 kg en ingepakt ook nooit langer dan 1.50 m. Dat werkt wel zo prettig met het plaatsen op de boot, maar ook handig voor de opslag.


Installatie


Het installeren van een ShapeX Sport zeil vergt iets meer vaardigheid. Natuurlijk kunt u het zelf doen als u wilt, een uitgebreide handleiding krijgt u meegeleverd. Of kijk even hier naar een film die wij hebben gemaakt van een installatie. Toch iets minder handig of gewoon geen zin om dit klusje zelf te doen? Geen probleem, dan komen onze gecertificeerde en ervaren installateurs het zeil, op een door u gewenst tijdstip, voor u installeren. Zo makkelijk kan het zijn. Ga hier naar de bestelpagina.


 


Geschikt voor o.a.: Taling, Draco, Sloep XXL, Jan van Gent, Moonday, Makma Caribbean, Yzendoornsloep, reddingssloep, Merwedekruiser, Hooveld, Braassem, klassieke bakdekker, Neptunus, Polaris, zeevisboot, klassieke kruiser, stalen motorkruiser, Gruno, Maskruiser, Ouwenskruiser, Valkvlet, Doerak, Valkkruiser, Catamaran visboot, Rogger, Succeskruiser, Cascaruda, Sundancer