Valkvlet

Voor motorkruisers en valkvletten hebben wij een mooie wintertent ontwikkeld, een dekzeil dat de gehele boot overdekt. Wij hebben voor uw boot een pakket samengesteld dat u of de installateur middels de installatie handleiding helemaal op maat kan maken ter plaatse op de boot. u hoeft dus niet langs de zeilmakerij, de zeilmaker kan gewoon bij u op locatie langs komen om het dekzeil op uw boot te installeren. Onze pakketten zij onder andere geschikt voor de volgende merken boten: Gillissen, vlet, Dieperpoel, Dolman, Stevens, Grouwster, Smelne, Linssen, Damstra, Klaassenvlet, Rijnland, Brandsma, vletten,Meer weten over de motorkruiser of hoe deze website werkt? Kijk dan hierIn de bovenstaande pagina kunt u verschillende motorkruisers zien. Kies de motorkruiser die het meest op die van u lijkt. Hierna komt u op de configuratie pagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Op de product pagina, die daarna komt, kunt u nog veel meer aangeven over uw boot. Denk aan de lengte, breedte, type of merk.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie


Kies op deze pagina welk type motorkruiser u heeft. Wij hebben ervaring met veel verschillende merken motorkruisers. Denk bijvoorbeeld aan Princess, Fairline, Aquanaut, Sunseeker, Valk, Grand, Azimut, Perdo, Altena, Blauwe Hand, Euroship, Intership, Kompier, Lauwersmeerkruiser, Pacific, Super Van Craft, Skilso en Super Favorite.


Voor al deze motorkruisers hebben wij verschillende typen zeil. Bijvoorbeeld ons afdekzeil type Shape X extra space. Een groot voordeel hiervan is het feit dat u hem zelf kunt installeren en hiermee veel kosten bespaard. Natuurlijk kunt u de installatie overlaten aan onze gecertificeerde installateurs. Wij zorgen, samen met deze installateurs, ervoor dat uw dekzeil geheel op maat wordt gemaakt. U kunt het dekzeil al binnen 2 weken op de boot hebben staan!

Wanneer u speciale wensen heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bellen op 023 521 9692 of u kunt mailen naar info@bootzeil.nl
Als booteigenaar ben je niet altijd blij met storm op komst. Ligt het zeil wel goed, houden de touwen het wel. Toch zaken waar u zich als booteigenaar van bewust bent. Wees dus voorbereid op komende windvlagen. Wij adviseren voor uw motorkruiser of zeilboot om een Hurricane frame te plaatsen als fundering van het dekzeil. Dan kunt u uw boot met een gerust hart achterlaten in de winter!


Hurricane frame


Het Hurricane frame bestaat uit een pakket met verschillende onderdelen. Uiteraard een goede handleiding, een spanband met krik van 15 meter of meer, schommelhaken waarmee u de spanband eenvoudig aan de railing van uw boot kunt bevestigen, drukverdelende voetjes voor de staanders, hoesjes met spanbanden waardoor het frame makkelijk naar de railing te schragen is en schroeven voor de bevestiging van de spanband aan de houten staanders. Zelf dient u voor een zaag, een accuboormachine en balken te zorgen. De benodigde aantallen kunt u terugvinden bij het reserveren via onze site.


Overbrugging


Het Hurricane frame kunt u overigens ook gebruiken als overbrugging van de mast tot de fok wanneer er geen spinnakerboom is. Er is dan geen staander nodig aan de voorzijde en ter hoogte van de mast.


Instructie


Als u het Hurricane frame bestelt krijgt u er uiteraard een uitgebreide handleiding bij. Op onderstaande video kunt u een en ander alvast zien. Het frame is overigens, door de simpele constructie, later ook weer heel eenvoudig en compact op te bergen.


Geschikt


Het Hurricane frame is niet alleen maar geschikt voor een motorkruiser, maar ook voor zeilboten, sloepen en motorjachten. Kijk vooral even op onze site voor de mogelijkheden. Of bel ons direct via 023 521 96 92, we staan u graag te woord.