Ophaal- en opzetservice

Bootzeil ophaalservice. Wanneer u geen tijd heeft om bij ons langs te komen of het pakket naar ons op te sturen dan hebben wij ook de ophaalservice. U besteld de ophaalservice, wij komen voorrijden en laden de zending in en we gaan direct naar Bootzeil. De kortste en snelste weg. Wij komen de zendingen ophalen wanneer deze niet op een pallet vervoerd worden. Wanneer het een palletpakket is geldt er een toeslag.

Overnight:
Wanneer u de ophaalservice inzet voor 14.00 die dag dan kunnen wij de volgende dag al bij u langs komen om de zending op te halen en de volgende dag wordt de zending afgeleverd bij de zeilmaker in de zeilmakerij in Haarlem. Dit geldt voor Nederland en Belgie. Voor andere landen geldt vaak een andere termijn, maar eerder is meestal wel mogelijk.

Bootzeil haalt uw buiskap, wintertent, dekzeil, winterdekzeil, schaduwdoek, hoes, of ander pakket bij u op. U kunt uw spullen ook afgeven bij een van onze filialen maar u kunt ook gebruik maken van onze ophaaldienst. Voor het maken van een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen en/of bellen naar 0235219692.

LET OP: Met het mailen van dit formulier is de ophaalafspraak nog niet gemaakt! U wordt hierna altijd door een van onze medewerkers gebeld om de op te halen goederen te bespreken en om de juiste ophaaldatum te bepalen.

Bij het maken van een ophaalafspraak proberen wij uw wensen voor een datum te combineren met onze routes. Welke datum heeft uw voorkeur?