Schaduwdoek Harmonica Ibiza

SCHADUWDOEK HARMONICA IBIZA

Uitschuifbare schaduwdoeken

Onder de naam Harmonica Ibiza ontwikkelde Bootzeil een serie kwalitatief hoogstaande schaduwdoeken voor pergola’s. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit doeken, verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Bepaal zelf eenvoudig de hoeveelheid zon op uw terras met het harmonica zonnedoek. Het doek is eenvoudig te monteren, waardoor u snel kunt genieten van de schaduw. 

 

Kwalitatief hoogwaardig doek met UV bescherming en. Ook waterdichte stof beschikbaar.

De harmonicadoeken zijn beschikbaar in "Mesh Performance" en Lightyear, beide in diverse kleuren. De stof lightyear is regenbestendig, waardoor u ook bij een lichte bui langer buiten kunt blijven zitten. De productie van de harmonicadoeken vindt plaats in Haarlem. De zonwering wordt handgemaakt met Nederlandse kwaliteit en service.

U kunt kiezen uit Mesh Performance schaduwdoek (230 g/m2 geweven PE), eersteklas kwaliteit PE schaduwdoek of voor ons Lightyear materiaal (250 g/m2 Polyester Acryl coating) met een anti UV werking, waterafstotend en schimmelwerend. Zo kiest u precies het gewenste effect en creëert u een stijlvolle en gezellig plek in de tuin. 

 

Twee versies: standaardmaten en op maat gemaakt

Bootzeil biedt voor de harmonicadoeken twee opties aan: zonnedoeken in standaard maten en zonnedoek op maat. Harmonicadoek in standaard maten bestelt u hieronder. Op maat bestelt u hier.

 

Om de juiste te maat te kiezen voor uw harmonicadoek: 

  • Zorg dat het doek tussen de 5-10 cm smaller is dan de binnenmaat van de pergola. 
  • Voor de lengte van het doek houdt u rekening met gewenste spanning. Wit u uw schaduwdoek Strak of juist Minder strak? Geeft u dit aan in de opmerkingen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 

Bij het harmonicadoek in Mesh en in Lightyear zijn de banen tussen de baleinen 60 cm. Het doek hangt dus afhankelijk van de lengte van uw pergola strakker of minder strak gespannen. Houdt u hier dus rekening mee bij uw bestelling. Ingevouwen beslaat de hoogte van het doek 35 centimeter onder de spandraad. 

Onderstaande vindt u de daadwerkelijke maat die u ontvangt bij een standaard harmonica maat.

 

Bestelde lengte: Uiteindelijke lengte doek:
2.80 meter 3.00 meter
4.00 meter 4.20 meter
5.20 meter 5.40 meter
 

 

Bootzeil adviseert het Ibiza harmonicadoek te verwijderen in de winter of tijdens harde wind/storm. Ook kunt u een beschermhoes voor uw Harmonica bestellen.