Installateurs gezocht

Bootzeil certified2.png

Bootzeil zoekt installateurs

Wij zijn momenteel actief op zoek naar zelfstandig installateurs die onze afdekzeilen kunnen plaatsen op de boten van onze klanten vanwege de toegenomen verkoop. Dus heeft u minimaal twee jaar ervaring met installatie werk waar technisch inzicht essentieel is, is het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit voor u ook vanzelfsprekend en spreekt u goed Nederlands? Dan bent u misschien wel de succesvolste installateur voor Bootzeil!

Bootzeil

Bootzeil geeft handige ondernemers mogelijkheden om hun verdienmodel uit te breiden. De dekzeilen van Bootzeil kunnen door de klant zelf geïnstalleerd worden maar steeds vaker krijgen wij de vraag of de zeilen afgemonteerd kunnen worden op locatie.

Installateurs

Bootzeil is op zoek naar gemotiveerde installateurs. Van installateurs die belangstelling hebben wordt verwacht dat zij de Bootzeil Acedemy hebben gevolgd, om zo de kwaliteit van installaties te waarborgen. Installateurs nemen daarvoor deel aan een workshop waarin de achtergronden en werking van Bootzeil worden toegelicht.

ShapeX

ShapeX is de nieuwste innovatie van Bootzeil, dankzij deze in novatie wordt het mogelijk dekzeilen voor zeilboten, motorjachten en speedboten binnen 1 dag 100% op maat af te leveren bij de klant.

  1. Van Bootzeil ontvangt u de doos met het basis zeil, de onderdelen en alle montage materialen.
  2. U kunt bij de klant op locatie het zeil over de boot heen leggen en deze diezelfde dag 100% op maat makenBootzeil certified.png

Opdrachten / Verdiensten

Bootzeil verkoopt jaarlijks meer dan 1000 dekzeilen, 60% van de klanten vraagt om installatie door de installateur. Verdiensten kunnen oplopen tot wel €700 per zeil. U bent hier hooguit een dag mee bezig. U kunt rekenen op zo’n 10 tot 100 installaties per jaar, afhankelijk van uw planning en kundigheid.

Geen kosten

Aan deelname in het project en aan de workshop zijn geen kosten verbonden.

Reviews

Na het volgen van de Bootzeil Acedemy Wordt u als gecertificeerde Bootzeil installateur op onze website geplaatst. U krijgt een persoonlijke pagina op www.bootzeil.nl u kunt op uw eigen pagina berichten en foto’s plaatsen van uw afgeleverde werk. Klanten die een zeil bestellen kunnen zelf een installateur kiezen ook kunnen zij u een waardering geven voor het geleverde werk.