Onze maatregelen betreft COVID-19 en onze bereikbaarheid

Beste klant,
 
Gezien recente ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus wilt Bootzeil u graag informeren en duidelijkheid geven over de voorzorgsmaatregelen die wij getroffen hebben om volledig mee te werken aan de geldende richtlijnen en maatregelen van het kabinet en het RIVM. Wij doen er alles aan om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.
Daarom heeft Bootzeil besloten dat iedereen waar mogelijk vanuit huis zal werken. Verder zijn alle regels m.b.t. onderlinge omgang sterk aangescherpt.
De winkel, aan de Ing. Lelyweg 44 zal tot nader order gesloten zijn. Dit kan voor sommige producten tot gevolg hebben dat orders iets vertraging oplopen.
 
Voor als klant verandert er niet veel
Alle lopende bestellingen zullen zoals u van ons gewend bent volgens gemaakte afspraken worden gemaakt en geleverd.
 
Door onze hoge mate van digitaal werken zullen bestellingen via onze website, Bootzeil.nl gewoon afgehandeld worden en bij u bezorgt worden. Ook kunnen de installaties van bootzeilen met in acht neming van geldende richtlijnen en maatregelen gewoon doorgang vinden. 
Informatie over onze producten is bijna in alle gevallen op onze website te vinden.
Voor specifieke vragen kunt u altijd een mail sturen.
 
Daarnaast is Bootzeil op werkdagen tussen 13:00 en 17:00 ook telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. I.v.m. de extreme drukte is de reactietijd wel langer dan normaal. Wij hopen op uw begrip.
 
Telefoonnummer: 023 521 9692
Email: [email protected]
 
Wij houden u op de hoogte,
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Bootzeil