Ventilatie raamdoek

   

Nieuw: ventilatie raamdoek

Bootzeil ontwikkelde een oplossing voor betaalbare natuurlijke ventilatie als antwoord op de Corona richtlijnen waar veel scholen en publieke ruimtes mee te maken hebben gekregen. Zonder grote uitgaven of verbouwingen kan hiermee voldaan worden aan de Covid-19 gezondheidsrichtlijnen en aanvullende protocollen van GGD, RIVM en Landelijk Coördinatiepunt Ventilatie op Scholen (LCVS) voor ventilatie in het binnenmilieu. Ook voldoen veel scholen nog niet aan de NEN8087 en NEN1087 eisen uit het vigerende Bouwbesluit 2012. Het ventilatie raamdoek van Bootzeil biedt ook hiervoor uitkomst.

Hoe werkt het?

Het ventilatie raamdoek is opgebouwd uit twee delen. Een deel is van doorzichtig raamfolie, het andere deel is van luchtdoorlatend gaasdoek. De raamfolie laat het daglicht binnen, maar blokkeert de tocht. De warmte in de ruimte blijft hierdoor grotendeels behouden.

Het luchtdoorlatende deel van sterk gaasdoek reguleert de ventilatie. Het geheel wordt met klittenband aan de binnenzijde of buitenzijde van de raampost bevestigd en kan er eenvoudig afgehaald en later weer teruggeplaatst worden.

Op maat gemaakt

Het doek wordt in onze eigen werkplaats in Haarlem geheel op de door u gewenste maat gemaakt.

DOWNLOAD HIER DE WHITEPAPER

Wilt u?

  • Een goede ventilatie zonder grote uitgaven of aanpassingen aan uw gebouw?
  • Het raam open kunnen zetten zonder te veel warmte te verliezen?
  • Een product gemaakt van hoogwaardige materialen?
  • Eenvoudige installatie en makkelijk te verwijderen en opnieuw terug te plaatsen?
  • Een aangenamer verblijf voor alle aanwezigen in uw ruimte?
  • Klachten voorkomen met betrekking tot tocht en inregenen?

Dan is het Bootzeil ventilatiedoek dé oplossing.