Zonnedoek vierhoek

Zonnedoek op maat. zonnedoeken, zonnezeil, luifel, schaduwdoek, nesling coolfit, harmonicadoek, kookaburra, primrose, schaduwnet, schaduwgordijn, wavesail, zonnedoek p maat, zonz, verasol, topkwaliteit

Materiaal

Het materiaal waarvan de schaduwdoeken zijn gemaakt, is gaasdoek. Dit houdt 86% van de UV stralen tegen. Dit materiaal is de ideale bescherming tegen de zon, opwarming van uw terras en vuil, zoals bladeren en vogelpoep. Het gaasdoek is ademend, duurzaam, licht van gewicht en sterk.
Gaasdoek is een veel voorkomend materiaal voor zonnedoek zonnezeil schaduwdoek of luifel. Let op: het materiaal is niet waterdicht!
U kunt een gratis sample aanvragen om de stof en de kleuren beter te bekijken

Inmeten

Het materiaal wordt op maat geleverd. Als u bijvoorbeeld het zonnedoek wil spannen tussen een gevel, een hek en uw huis, dan moet u de afstanden tussen deze drie onderwerpen opmeten. Deze maten kunt op de site invullen, elke zijde wordt aangegeven met de letters uit het alfabet. Zo kunt u de instructies goed opvolgen en makkelijk bestellen. Bootzeil zorgt voor de rest!

Bekijk de instructies voor het opmeten in de tuin voor een driehoek schaduwdoek, zonnezeil, sunshade of luifel

Productie

De productie van dit product vindt plaats in Haarlem. De doeken worden handgemaakt met Nederlandse kwaliteit en service. Zo heeft u als klant 2 jaar garantie en zelfs daarna blijft het team van Bootzeil voor u klaar staan.


Prijs

De eindprijs is geheel afhankelijk van de maten die u nodig heeft.

Bestellen

De doeken kunt u gemakkelijk op maat bestellen via de site. De doeken worden met de hand gemaakt en zijn binnen 5 werkdagen bij u in huis. Op de site kunt u heel gemakkelijk de instructies opvolgen om op te meten hoe groot de zonnedoeken moeten zijn.

Flexibiliteit
Dit zonnedoek is op vele manieren te gebruiken. Zo is het niet alleen een zonnedoek, maar kan het ook dienen als een windscherm, zandbakhoes en een hoes voor een aanhanger. Het doek is oersterk en is verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk ivoor/crème, zilver en antraciet.

U heeft ook nog de keuze tussen een strak zonnedoek of een harmonicadoek, geheel afhangend van de stijl die bij u past. Het strakke doek kan worden geleverd in een vierkante vorm of een driehoek. Hier kunt u alle verschillende zonnedoeken zien.

Zonnedoek (vierkant en driehoek)