Wind & Sichtschutz, Balkon & Balustrade

Bootzeil maakt voor uw hekwerk of afscheiding op uw dakterras uw balkon, balustrade of voor uw galerij een maat doek dat u door de spijlen van het hekwerk kunt voeren. Dit doek is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Wij kunnen deze in verschillende kleuren en materialen leveren. Zo leveren wij dit windscherm ook in een doorzichtige variant. Voor Privacy toepassing hebben wij ook doek soorten welke niet transparant zijn zoals hoogwaardig acryl doek dat zeer kleurecht is en goed tegen UV kan.

Een balustrade doek of windscherm wordt veel gebruikt op een balkon, dakterras, trap, of vide.
We vervaardigen de hekwerk doeken uit hoogwaardige materialen. Zo wordt het doek ook voorzien van 4 RVS spangespen zodat u het doek goed kunt opspannen.

Bootzeil maakt het balkondoek op maat. Heeft u een balkon dat u wilt afschermen tegen de wind of voor uw privacy? maar je kunt geen passend balkondoek vinden? Bootzeil heeft dit product speciaal ontworpen omdat maatwerk hier altijd een vereiste is. De perfect passende pasvorm biedt bescherming en beschutting tegen wind en stof.

U heeft geen extra materiaal nodig, Dit balkondoek biedt u Extra privacy, dient tevens als heerlijk windscherm. Boren en schroeven is niet nodig. Gemakkelijk in 3-7 minuten geïnstalleerd. Wij gebruiken alleen zeer hoge kwaliteit doek, Met de hand gemaakt in Haarlem, geheel op maat, superstrak, gaat niet wapperen. In vijf dagen geleverd

Dit windscherm, balkon scherm of terrasscherm plaatst u eenvoudig middels de spangespen op uw balkon. De kwaliteit is niet te vergelijken met eenvoudige standaard schermen van: Luxxout, Gamma, Praxis, beschut.nl, metalura, premonta.
Ook wel: tuinhekbekleding, dakterrasscherm, wind & zonnescherm, winddoek, winddoeken, windscherm doorzichtig,
Windscherm IKEA, afscherming dakterras of terrasscherm genoemd.