Ibiza Harmonica Schattentuch 2m breit und 3m lang

SCHADUWDOEK HARMONICA IBIZA

Uitschuifbare schaduwdoeken

Onder de naam Harmonica IBIZA ontwikkelde Bootzeil een serie kwalitatief hoogstaande schaduwdoeken voor pergola’s. Onze harmonicadoeken zijn eenvoudig in- en uitschuifbaar middels een zelf te installeren ophangsysteem. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit doeken, verkrijgbaar in diverse kleurtinten. Ons lightyear doek is bovendien waterdicht. Ideaal dus om niet alleen de gewenste schaduw te creëren, maar ook om bij lichte regen langer buiten te kunnen blijven zitten.

Kwalitatief hoogwaardig Nederlands doek
Bootzeil werkt met Nederlands doek van hoge kwaliteit. Het houdt 86% van het UV-licht tegen en is vuilbestendig. De harmonicadoeken zijn beschikbaar in "Mesh Performance" en Lightyear, beide in diverse kleuren. De stof Lightyear is regenbestendig. De productie van de harmonicadoeken vindt plaats in Haarlem. De doeken worden handgemaakt met Nederlandse kwaliteit en service.

Twee versies: standaardmaten en op maat gemaakt
Bootzeil biedt voor de harmonicadoeken twee opties aan: standaardmaten en op maat. Standaardmaten bestelt u hieronder. Op maat bestelt u hier.

Bij beide versies zijn de banen tussen de baleinen 60 cm. Het doek hangt dus afhankelijk van de lengte van uw pergola strakker of minder strakgespannen. Houdt u hier dus rekening mee bij uw bestelling. Ingevouwen beslaat de hoogte van het doek 35 centimeter onder de spandraad. 
Onderstaande vindt u de daadwerkelijke maat die u krijgt.

Bestelde lengte: Uiteindelijke lengte doek:
2.80 meter 3.00 meter
4.00 meter 4.20 meter
5.20 meter 5.40 meter

Eenvoudig zelf te installeren
Het ophangsysteem met gepatenteerde RVS-bevestigingsclips (ForceClips) zorgt voor een makkelijke installatie. U ontvangt van ons een handleiding hiervoor. De bevestigingsset bestaat uit lichte aluminium buizen, katrollen, haken, pluggen, staalkabel van 3mm dikte en maritiem koord. In de winter kan het schaduwdoek makkelijk worden losgemaakt en opgeborgen, wat de levensduur van het doek natuurlijk ten goede komt.

Samenvattend de kenmerken van de Bootzeil harmonica schaduwdoeken:

  • Hoogwaardige kwaliteit doek, handgemaakt in Haarlem
  • Keuze tussen standaard (vaste lengte- en breedtemaat) en op maat (breedte op maat)
  • Keuze uit verschillende materialen en kleuren
  • Eenvoudig ophangsysteem met gepatenteerde RVS-bevestigingsclips (ForceClips)
  • Het schaduwdoek is handig en snel te bedienen zonder kracht
  • Doeken houden vrijwel al het schadelijke UV licht tegen
  • Regen? Het ‘Lightyear’ doek is regenwaterdicht
  • Herfst- en winterweer: u kunt het doek eenvoudig van de pergola afhalen en opbergen