Schaduwdoek op maat Harmonica Ibiza

Onder de naam Harmonica IBIZA en Harmonica BEACH introduceert zeilmakerij Bootzeil een serie prachtige en kwalitatief hoogstaande schaduwdoeken voor pergola’s. Design en innovatie voor de tuin. Strak ontworpen en toch warme designs van schaduwdoeken waaronder u met vrienden fantastisch kunt dineren. De hoge kwaliteit van onze schaduwdoeken komt tot uiting in het gebruik van de beste materialen die mooi en duurzaam zijn. We hebben bewust de keuze gemaakt voor een type doek en ophanging waarbij de consument het vakantiegevoel thuis krijgt. Lichte, zonnige en zomerse tinten die de gewenste schaduw geven op hete zomers dagen. Het voordeel hierbij is natuurlijk de inschuif methode als de zon weer wat aangenamer voelt.

Het gepatenteerde ophangsysteem zorgt voor een makkelijke installatie en de-installatie. In de winter kan het schaduwdoek makkelijk worden losgemaakt en opgeborgen. Zo hebben we direct meegedacht over het behoud van de harmonica schaduwdoeken. De producten zijn handgemaakt en ontworpen in Nederland. In de fabriek in Haarlem is een speciale machine ontwikkeld om de schaduwdoeken op maat en op aanvraag te kunnen snijden. Eigenlijk nemen we handgemaakt een stap verder: volledig “custom made”. Ideaal voor vervanging van bestaande doeken of wie speciale wensen heeft, zoals bijvoorbeeld architecten of de eigenzinnige tuingenieter. Het team in Nederland staat klaar om vragen en afmetingen te bespreken en aan te geven wat wel en niet mogelijk is. Op kosten is nergens beknibbelt: Design, gebruiksgemak en duurzaamheid staan voorop.

Samenvattend de kenmerken van de harmonica schaduwdoeken serie:
- 12 verschillende types, zorgvuldig gekozen en ontworpen
- Harmonica: handig en snel te bedienen zonder kracht.
- UV beschermend en zon veilig: houdt vrijwel al het schadelijk UV licht tegen
- Regen? Het ‘Lightyear’ doek is regenwaterdicht!
- Herfst en winterweer: met de gepatenteerde ForceClips’ kunt u de harmonica handig en eenvoudig van de pergola af halen en opbergen voor de winter.