SunCooler. Duurzame zonwering voor lichtkoepels

 

DUURZAME ZONWERING VOOR LICHTKOEPELS


Op het gebied van duurzaamheid is er nu een opmerkelijke innovatie: SunCooler. Een speciale zonwering voor lichtkoepels. Zomers zorgt de zon die door dakvensters schijnt voor een enorme verhoging van de temperatuur op de werkvloer, in huis of op kantoor. Het gevolg: te warme ruimtes, airco’s op de hoogste stand en medewerkers die door de hitte niet optimaal presteren. SunCooler biedt de ideale oplossing. De airco kan lager en in ruimtes zonder airco daalt de temperatuur aanzienlijk. Met onze SunCoolers creëert u een aangenaam woon- en werkklimaat en bespaart u fors op uw energiekosten.

 

Aangename temperatuur, minder kosten

SunCoolers zijn gemaakt van hoogwaardig wit doek met reflecterende eigenschappen. De doeken worden over de lichtkoepels gespannen en kaatsen het zonlicht terug en absorberen de hitte voordat deze uw ruimte binnendringt. Op zonnige dagen resulteert dit in een warmtereductie van zo’n 60-70%! Dat zorgt voor aangename temperaturen, scheelt een vermogen aan energiekosten van de airco en vermindert ook de CO2-uitstoot drastisch. Nog een prettige eigenschap: fel zonlicht wordt door SunCooler voor zo’n 60-70% doorgelaten en diffuus verspreid. Dat geeft een hele rustgevende uitstraling en u hoeft niet bang te zijn dat het te donker wordt.

 

In alle maten verkrijgbaar


De SunCooler is toe te passen op alle formaten lichtkoepels en eenvoudig aan de buitenzijde van de koepel aan te brengen. Aan de randen is het doek voorzien van klemmen en elastiek waarmee de SunCooler makkelijk over de koepel heen gespannen wordt. Simpel, stevig en efficiënt. Eraf halen gaat net zo snel. Natuurlijk kunt u SunCooler zonwering ook door ons laten installeren en onderhouden. En wellicht is onze voordelige leaseconstructie een interessante optie voor u.

 

SunCooler.

SunCooler maakt in de zomermaanden het wonen en werken een stuk aangenamer. We kunnen ons goed voorstellen dat SunCooler ook voor u heel interessant is. Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons van harte welkom.

 

Voor meer informatie of bestellen kijk op: suncooler.nu of kom bij ons langs.