SunCooler. Duurzame zonwering voor lichtkoepels

suncooler zonwering lichtkoepel

 

HOU DE HITTE BUITEN MET ZONWERING VOOR LICHTKOEPELS


Op het gebied van duurzaamheid is er nu een opmerkelijke innovatie: SunCooler. Een speciale zonwering voor lichtkoepels. Zomers zorgt de zon die door dakvensters schijnt voor een enorme verhoging van de temperatuur op de werkvloer, in huis of op kantoor. Het gevolg: te warme ruimtes, airco’s op de hoogste stand en geen aangenaam woon- of werk-klimaat. SunCooler biedt de ideale oplossing. De airco kan lager en in ruimtes zonder airco daalt de temperatuur aanzienlijk. Met onze SunCoolers creëert u een aangenamer woon- en werkklimaat en bespaart u fors op uw energiekosten.

 

Aangename temperatuur, minder kosten

SunCoolers zijn gemaakt van hoogwaardig wit doek met reflecterende eigenschappen. De doeken worden over de lichtkoepels gespannen en kaatsen het zonlicht terug en absorberen de hitte voordat deze uw ruimte binnendringt. Op zonnige dagen resulteert dit in een warmtereductie van zo’n 60-70%! Dat zorgt voor aangename temperaturen, scheelt een vermogen aan energiekosten van de airco en vermindert dus ook de CO2-uitstoot drastisch. Nog een prettige eigenschap: fel zonlicht wordt door SunCooler voor zo’n 60-70% doorgelaten en diffuus verspreid. De ruimte blijft dus licht.

 

Gemak! SunCooler in alle maten verkrijgbaar en simpel te bevestigen


De SunCooler is toe te passen op alle formaten lichtkoepels en eenvoudig aan de buitenzijde van de koepel aan te brengen. De SunCooler standaardmaten zijn direct uit voorraad leverbaar.  Voor meer specifieke afmetingen kunt u ook een SunCooler op maat bestellen. Aan de randen is het doek voorzien van klemmen en elastiek waarmee de SunCooler makkelijk over de koepel heen gespannen wordt. Simpel, stevig en efficiënt. Eraf halen gaat net zo snel.

 

Wilt u weten wat te de klant zegt? Zie onderstaande film met klantreview van een sportschool.