SunCooler. Duurzame zonwering voor lichtkoepels

 

 

HOUD DE HITTE BUITEN MET ZONWERING VOOR LICHTKOEPELS

Op het gebied van duurzaamheid is er nu een opmerkelijke innovatie: SunCooler. Een speciale zonwering voor lichtkoepels, ramen en lichtstraten. Zomers zorgt de zon die door dakvensters schijnt voor een enorme verhoging van de temperatuur op de werkvloer, in huis of op kantoor. Het gevolg: te warme ruimtes, airco’s op de hoogste stand en geen aangenaam woon- of werk-klimaat. SunCooler biedt de ideale oplossing. De airco kan lager en in ruimtes zonder airco daalt de temperatuur aanzienlijk.

SunCoolers zijn gemaakt van hoogwaardig wit doek met reflecterende eigenschappen. De doeken worden over de lichtkoepels gespannen en kaatsen het zonlicht terug en absorberen de hitte voordat deze uw ruimte binnendringt. Op zonnige dagen resulteert dit in tot 60-70% warmtereductie. Daarnaast blijft de ruimte licht.

Wilt u weten wat te de klant zegt? Zie de film met klantreview van een sportschool.

 

Gemak! SunCooler in alle maten verkrijgbaar en simpel te bevestigen


De SunCooler is toe te passen op alle formaten lichtkoepels, ramen en lichtstraten en eenvoudig aan de buitenzijde van de koepel aan te brengen.

De SunCooler standaardmaten zijn direct uit voorraad leverbaar.  Voor meer specifieke afmetingen kunt u ook een SunCooler op maat bestellen. Aan de randen is het doek voorzien van klemmen en elastiek waarmee de SunCooler makkelijk over de koepel heen gespannen wordt. Simpel, stevig en efficiënt.

 


Wij introduceren de Suncooler zonwering speciaal ontworpen voor lichtkoepels, waardoor u eenvoudig een aangename en koele omgeving creëert in verschillende ruimtes. Deze innovatieve zonwering is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan het verduur