Bootzeil voor alle type open boten inclusief frame

Voor alle typen sloepen en open boten
De zeilen van Bootzeil passen op alle sloepen en open boten. Hierin hebben wij reeds 16 jaar ervaring. Ook een kleine console is geen probleem. Check of uw boot lijkt op een van de type boten hieronder, dan weet u het zeker.  In de bootzeil configuratie  hieronder vult u de lengte en breedte van uw boot in en de prijs wordt uitgerekend. 

type boten waarop een bootzeil past

Perfecte afwatering dankzij ingenieus frame
Een bootzeil heeft een perfecte afwatering dankzij het ingenieuze frame. Dus geen waterzakken meer in uw dekzeil. Voor de constructie gebruikt Bootzeil verstelbare aluminium buizen van Duitse kwaliteit. De rubberen voet aan de onderzijde zorgt ervoor dat het frame schokken opvangt en goed op zijn plaats blijft. 

Eenvoudige installatie
Uw bootzeil wordt geheel compleet in een pakket geleverd. De eerste keer dient het bootzeil geïnstalleerd te worden. Dat kunt u zelf maar u kunt het ook laten doen door ons. Bekijk hier het instructiepagina. Een eenmaal geïnstalleerd doek is eenvoudig op en af te zetten.

Bootzeil een puur Nederlands product
De Bootzeil is al 16 jaar een fenomeen, waar ons bedrijf zijn naam aan ontleent. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 bootzeilen te vinden in grachten, sloten en havens. Wij hebben het dekzeil continu doorontwikkeld. We gebruiken kwalitatief hoogwaardig doek. Alle bootzeilen en sloepzeilen worden handmatig en op maat in onze werkplaats in Haarlem gemaakt en hebben een chique uitstraling. U bent dus verzekerd van Nederlandse topkwaliteit, qua materialen en qua vakmanschap.

Een Bootzeil past op ieder type open boot
Bootzeil maakt ook een afdekzeil of dekzeil voor uw reddingssloep, harding reddingssloep. Denk ook aan uw lifeboat, viking, steelfish, reddingssloepen, watercraft, antaris, lifestyle, arie wiegmans, jan van gent, interboat, victorie, rhea, vlet, beenakkervlet, grachtenvlet, corsiva, liberty.

Veel klanten gingen u al voor. Bekijk de video over het opzetten van een bootzeil na het varen of veelgestelde vragen en antwoorden