Sloepzeil van Bootzeil - incl zeil-frame

Het bekendste product, waaraan Bootzeil zijn naam ontleent.
De sloepzeilen zijn inmiddels internationaal bekend. Daar waar sloepen liggen, zie je sloepzeilen van Bootzeil. De sloepzeilen zijn ondertussen zo geëvolueerd dat ze in een handomdraai zijn te installeren. Makkelijk hanteerbaar, licht en met een sjieke uitstraling.
De productie is volledig in Nederland met een uniek specialisme: Maatwerk doeken van de beste materialen, supersnel geleverd en makkelijk te bestellen voor de klant voor iedereen waar ook ter wereld.
Het idee van ons Sloepzeil is ontstaan door een flinke dosis wilskracht en innovatie.
Bij Bootzeil houden wij van uitdagingen en daarom vinden wij het erg leuk om iets complex te ontwerpen, eigenlijk is alles mogelijk.
Een dekzeil voor een boot krijgt het ontzettend te verduren in de buitenlucht. Het mooi houden van uw spullen is onze uitdaging.
Wij richten ons op het bereikbaar maken van elk maatdoek zodat uw boot in topconditie blijft.
Bestellen kan gemakkelijk en klantvriendelijk via de website en na enkele dagen brengt de post een prachtig, uniek stuk maatwerk.
Door elk onderdeel van onze producten steeds weer opnieuw te ontwerpen, komen we tot steeds slimmere oplossingen die u geld besparen, maar die ook veel beter werken. Door de Sloepzeilen te blijven verbeteren, blijven we aan de top van ons kunnen. Wij hebben onze Sloepzeilen inmiddels 15 jaar lang door ontwikkeld, en gebruiken nu alleen nog maar het beste doek dat te krijgen is. Onze productie is volledig in Haarlem, zodat wij onze kwaliteit kunnen blijven garanderen. Onze modellen zijn verbeterd, hebben perfecte afwatering en kunnen niet meer inzakken door de nieuwste constructie. Wij staan niet stil en verbeteren altijd onze producten. Ingezakte bootzeilen behoren door onze nieuwe ontwikkelingen tot het verleden.

Bootzeil investeert meer dan welke zeilmaker ook in ontwikkeling van zijn producten.