Wie is Bootzeil?

UW BOOT, TUINSPULLEN, TERRAS en huis BESCHERMD TEGEN REGEN, ZON EN WARMTE

 

Vakmanschap en innovatie

Bootzeil-bedankt-mama

Bootzeil is een innovatief bedrijf dat zich richt op de productie van op maat gemaakte hoezen en zonwering. Het bedrijf is in 2006 opgericht door Michiel Stokman uit frustratie over het vinden van een goede en betaalbare boothoes. Hij ontwierp zijn eigen zeil dat zijn moeder in elkaar stikte. Het kostte de nieuwe naaimachine van zijn moeder, maar het eerste Bootzeil was een feit.

Vanaf het begin was het bedrijf gericht op innovatie en vakmanschap. Door de jaren heen is Bootzeil uitgegroeid tot een marktleider in de productie van hoezen en zonwering.

Bootzeil maakt op maat gemaakte boothoezen, harmonica schaduwdoeken, tuinhoezen, industriële hoezen, BBQ hoezen, lichtkoepel hoezen, op maat gemaakte industrie hoezen en andere op maat gemaakte hoezen. Daarnaast bieden we ook reparaties voor boothoezen en installatie van boothoezen.

Bootzeil heeft zich ook toegelegd op nieuwe innovatieve producten zoals de SunCooler. Een speciale schaduwdoek voor daklichten waarmee we ontwerp-subsidie en een speciale plek op de bouwbeurs 2023 hebben ontvangen. Ook onze SunCooler doeken zijn 100% recyclebaar en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.

Trots

Bootzeil is trots op de ondernemersprijzen die we de laatste jaren in de wacht sleepten. In 2015 won Bootzeil de FD Gazelle Award en in 2017 kwamen we als winnaar naar voren in de Ondernemersverkiezing Noord-Holland. Bootzeil werkt met een klein, enthousiast team op kantoor en in de werkplaats. Onze coupeurs/coupeuses hebben oog voor design en verrichten vakkundig stikwerk. Onze coupeurs/coupeuses hebben oog voor design en verrichten vakkundig stikwerk.

Maatschappelijk bewustzijn

  • Bootzeil werkt sinds 2015 alleen nog met doek dat voldoet aan de hoogste EU-normeringen.
  • Kartonnen dozen hergebruiken we.
  • Onze informatiestroom is grotendeels papierloos.
  • Restmaterialen doneren we regelmatig aan scholen en organisaties.

 

Bij Bootzeil houden we van uitdagingen en daarom vinden wij het erg leuk om iets complex te ontwerpen, alles is mogelijk. Wij zijn er klaar voor om uw huis, terras, tuin en boot te beschermen tegen regen, zon en warmte.

Met vriendelijke groeten,

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij: 09:00 tot 17:00 uur

Tel: + 31 (0)23 521 96 92

Openingstijden balie / winkel: bel even van te voren

 

Neem alvast een kijkje bij ons in de werkplaats: