Zonwering lichtkoepel standaard maten

Op deze pagina vind je bijna alle standaard maten SunCoolers die voor lichtkoepels en dakramen bij Bootzeil Haarlem te bestellen zijn.

 

       

 

Afmetingen van zonwering voor lichtkoepels, lichtstraten en dakkoepels. 

Dakramen zijn verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen. In ons assortiment hebben wij voor de meest voorkomende koepels, de SunCoolers standaard in productie genomen. Deze SunCoolers zijn uitermate geschikt om jouw dakkoepel te voorzien van zonwering en daarmee warmte aanzienlijk te verminderen. 

 

Bij Bootzeil heb je veel keuze uit verschillende grote en kleine afmetingen. Een aantal dagmaten die je in onze collectie vindt, variëren van: 

 

  • 0.40 x 0.40 tot 1.00 x 2.00 

 

Kijk eerst of jouw formaat daklicht zonnedoek hierbij zit. De standaardmaten zijn van hoogste kwaliteit, maar voordeliger. Om een SunCooler maximaal te laten werken, dient de SunCooler 90-100% van de koepel af te dekken. Precies pas is niet nodig.

 

SunCoolers leverbaar in diverse maten

Zonwering voor lichtkoepels zijn leverbaar in meerdere maten. Staat uw dagmaat niet in de lijst bij de standaard maten, dan kan jouw SunCooler op maat gemaakt worden.

 

Tips bij het kiezen van de juiste SunCooler

Om de juiste maat te kiezen van uw SunCooler heb je enkel een meetlint, pen en papier nodig. 

 

Een aantal tips bij het kiezen van de juiste afmeting van je nieuwe zonwering, zijn: 

  • Meet de dagmaat van uw koepel of lichtstraat aan de buitenzijde van het raam 
  • Bij een dagmaat vanaf 1,40 m meet je de dikte van de rand, mits het raam geopend kan worden. In dat geval meet je altijd de dikte van de rand
  • Mocht de koepel geopend kunnen worden meet je de dikte van de rand en geef je dit bij voorkeur aan in de opmerkingen
  • Controleer eerst of jouw formaat raam zonwering in de standaard formaten leverbaar zijn