Loungebanken

Kies uw model Loungebanken

Meer weten over de hoezen voor loungebanken of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende loungebanken zien. Kies de loungebank die het meest op die van u lijkt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Kies op deze pagina de loungebank die het meest op die van u lijkt. Wij hebben ervaring met veel verschillende merken tuinmeubilair. Denk aan Sens-Line, Life Outdoor, Allure, Apple Bee, Bear Chair Original, Bellagio, Bernstein, Biohort, Borek, Delschen, Forza, Garden Impressions, Garden Art, Giardo, Glatz, Haans, Hartman, Intenso, Kees Smit, Keter, Kettler, Life Outdoor Living, Lodsh, Madison, Manifesto, Populair, R&S Design, Rough, Shadowline, Sieger, Sunyard, Suns en Zaragetti. Verder maken wij ook hoezen voor tuinmeubelen van de merken: Todus, Tribu, Vincent Sheppard, apple bee, bellagio, biohort, borek, circle life, Delschen, digual, Forza, garden art, haans, intenso, keter , madison, mwh, gaden impressions, glatz, hartman, kees smit, kettler, manifesto, populair teak, rs design, rough furniture, shadow line, sieger, sunyard, suns, saragetti, Borek buitenmeubilair, Canadian Chairs, Cane-Line, Design2Chill, Fatboy, Fixform, FueraDentro, Gloster, Manutti, Oasiq, One to Sit, Royal Botania, Skagerak, Solpuri, Wij maken ook hoezen voor Loungesets, Tuinsets Tuinstoelen, Tuintafels, Ligbedden, relaxstoelen, Tuinbanken, Hockers, bijzettafels, Parasols, Tuinkussens, Bescherming. Maar ook voor Teak Tuinmeubelen, Natuursteen Tuinmeubelen, Tuinmeubelen, RVS Tuinmeubelen, Aluminium Tuinmeubelen. Wanneer u uw tuinmeubelen bij Buitenhof, Intratuin of fonteyn heeft gekocht dan krijgt u daar standaard geen hoes bij. Wij kunnen ook voor uw tuinmeubel een mooie hoes maken.

Voor al deze loungebanken hebben wij een passende hoes. Een groot voordeel van deze hoezen is dat ze geheel op maat zijn. Wij maken deze hoezen met de hand. Wij leveren onze hoezen altijd binnen 5 werkdagen. U kunt kiezen voor verschillende afwerkingen van de hoes, denk bijvoorbeeld aan ogen in de zoom om de hoes goed vast te zetten.

Wanneer u speciale wensen heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bellen op 023 521 9692 of u kunt mailen naar info@bootzeil.nl

Het wordt natter en het wordt kouder, de winter komt eraan. De tijd om heerlijk buiten te genieten van een barbecue en de haard aan is voorbij. Al het meubilair kan weer worden schoongemaakt en opgeslagen voor het nieuwe jaar. De loungebank wordt meestal niet opgeslagen in de schuur, maar deze wilt u natuurlijk wel goed beschermen. Bootzeil levert hoezen die uw meubilair volledig beschermen tegen nattigheid en wind.

Voor iedereen een eigen hoes

Er zijn vele maten en soorten loungebanken, daar past dan toch geen standaard hoesje overheen toch? Vaak worden deze met touwen vastgezet, maar dat klappert en staat ook gewoon niet netjes afgewerkt. Bij Bootzeil leveren wij hoezen voor elk gewenst formaat. U heeft dus te allen tijde een mooi passende hoes voor uw eigen loungebank. Zelfs voor heel afwijkende maten!

Heel simpel

Het werkt heel eenvoudig. Ga naar onze site en maak de keus uit de vorm loungebank. We hanteren wel 16 verschillende typen, met of zonder een hoek, voor twee of meer personen, uw type vindt u vast terug. Geef de maten door op de site. Hoe u dat precies doet ziet u in de video hieronder.

 

 

Materiaal

Na het opmeten en het invoeren op de site kunt u de keuze maken uit het materiaal en de gewenste kleur. Belangrijke verschillen zijn de mate van waterdichtheid en uitstraling van het materiaal. Er is voor ieder wat wils.

Past Altijd Garantie

Wij leveren overigens volgens de Past Altijd Garantie. Bij een verkeerde maatvoering passen wij de hoes aan, of maken wij een geheel nieuwe hoes. Wij zorgen ervoor dat de hoes perfect past! Kijk hiervoor wel altijd even naar onze algemene voorwaarden.

En meer…

De hoezen zijn niet alleen geschikt voor de loungebank, maar zeker ook voor uw buitenkeuken, stoelen, bbq, parasol en bijvoorbeeld zwembad.

loungebank-bootzeil