Bootzeil is Innovatie ✅

Elk doek op maat, voor iedereen, voor alles

 • Wilt u een hoes voor uw BBQ? Bootzeil levert het op maat binnen enkele dagen per post.
 • Wilt u een maathoes voor uw helicopter ? Bootzeil levert het op maat binnen enkele dagen per post. (geen grap!)
 • Wilt u mooie kussens voor uw tuinset? Bootzeil levert het op maat binnen enkele dagen per post.
 • Wilt u een hoes voor de kuip van uw boot? Bootzeil levert het op maat binnen enkele dagen per post.
 • Wilt u een privacy scherm aan uw balkonhek? Bootzeil levert het op maat binnen enkele dagen per post.

Elk doek op maat, voor iedereen, voor alles.

Wij richten ons op het bereikbaar maken van een perfect maatdoek zodat uw boot, tuinset, BBQ, DJ set, of wat dan ook in topconditie blijft. zonnedoek, zwembaddoek, autohoezen; allemaal maatwerk. Onze aanpak kenmerkt zich door innovatie en het gebruik van de beste materialen. Door constant te innoveren lukt het ons om kwaliteit maatoplossingen tegen een zeer aantrekkelijke prijs te leveren. Daarnaast leveren we het maatproduct ook nog eens heel erg snel: vaak al binnen 4 werkdagen!

Bootzeil custom covers biedt maatwerk dekzeilen en hoezen voor meer dan 5000 verschillende producten. U kunt deze via de website bestellen of via onze vestigingen, of via de Bootzeil gecertificeerde Installateurs.

 gevel pand

Wat maakt Bootzeil uniek?bootzeil

Bootzeil kent een uniek werkwijze waarbij de productie en logistiek perfect op elkaar zijn afgesteld. Deze werkwijze bied de klant alle vrijheid in het product en in de mate van service die gewenst is. Door dit te doen kan Bootzeil hoge kwaliteit garanderen voor een aanterekkelijke prijs, maar ook topservice leveren voor klanten die dit fijn vinden. 

 aankoopproces

1: Liefde voor uw dromen en wensen

Bootzeil innoveert en veranderde net zo lang totdat we totale vormvrijheid konden maken voor een lage consumentenprijs. Door uw wensen centraal te stellen kan Bootzeil hoge kwaliteit garanderen voor een aantrekkelijke prijs.

Voorbeeld: Een klant vroeg: Kunt u niet zo’n driehoekig zonnedoek leveren die automatisch oprolt? Tja… De markt bleek daar zo 8.000,- en 2 weken voor te vragen. Wij gingen aan de slag: resultaat: automatisch oprollend zonnedoek vanaf 129,- , levering in vier dagen!!

Dat noemen wij: liefde voor uw dromen en wensen

2: Maatwerk versmelten met serieproductie

Bootzeil innoveerde en veranderde net zo lang totdat we totale vormvrijheid konden maken voor een lage consumentenprijs. Door uw wensen centraal te stellen kan Bootzeil hoge kwaliteit garanderen voor een aantrekkelijke prijs.

3: 10 jaar ervaring met storm, zon, regen, hagel, sneeuw, zout en alle andere elementen

past altijd garantie

In Blankenberge, Knokke, Zeeland, Medemblik liggen de vaak 100m2 grote winterzeilen van Bootzeil op de zeiljachten en motorjachten. De hele winter lang. Windkracht 10 is geen uitzondering. Daar komen wij vandaan. Elke fout wordt genadeloos afgestraft. Dit vraagt inzicht en precisie. Dit zit in ons bloed en passen we ook toe op uw hoezen voor tuinstoelen, hottub of windscherm.

Typisch Bootzeil

 • In 2005 stikte de moeder van Bootzeil oprichter Michiel het eerste dekzeiltje in elkaar voor zijn stalen sloepje. Helaas sneuvelde daarbij wel haar mooie nieuwe naaimachine, ondernemen is vallen en opstaan.
 • In de Amsterdamse grachten liggen meer bootzeil dekzeilen dan er Heineken logo’s op de gevels van Amsterdamse kroegen hangen.
 • Bootzeil heeft haar eigen stagiair- alumni club, haar eigen technische opleiding met haar eigen certificering, en heeft zelf haar 3D inmeet technologie ontwikkelt.
 • Bootzeil is de wereldmarktleider in de levering van maat-dekzeilen voor de Big Green Egg barbeques. We leveren deze maat-dekzeilen binnen vier dagen.

Patenten en ontwikkelingen van Bootzeil International

 • 2007 : Patent op easy reef systeem
 • 2009 : Patent op het ‘easy adjust systeem
 • 2009 : Ontwikkeling UVX doek
 • 2010 : Patent op Hurricane frame
 • 2013 : Patent op het ‘rollercap’ systeem
 • 2014 : Aanleg database ‘10.000’ bootvormen
 • 2014 : Patent op ShapeX zelfbouw systeem
 • 2015 : Ontwikkeling Endurance+ doek
 • 2016: Robot die maatwerk tekent van max 11 meter x 3 meter (uiteraard zelf ontwikkelt, niemand kon zo groot leveren)

U & Nieuwe producten

Bootzeil ontwikkelt producten middels de Client Development Grid (CDG). Hiermee kunnen we heel snel nieuwe ideeën omzetten naar een echt product. Zoekt u een specifieke oplossing? Neem gerust contact met ons op.