Afdekzeil rubberboot & Whaly

Perfecte afwatering dankzij ingenieus frame
Een bootzeil voor een Whaly of rubberboot heeft een perfecte afwatering dankzij het frame. Dus geen waterzakken meer in uw dekzeil. Voor de constructie gebruikt Bootzeil verstelbare aluminium buizen. De rubberen voet aan de onderzijde zorgt ervoor dat het frame schokken opvangt en goed op zijn plaats blijft. 

Eenvoudige installatie
Uw bootzeil wordt geheel compleet in een pakket geleverd. De eerste keer dient het bootzeil geïnstalleerd te worden. Dat kunt u zelf maar u kunt het ook laten doen door ons. Bekijk hier het instructiepagina. Een eenmaal geïnstalleerd doek is eenvoudig op en af te zetten.

Bootzeil een puur Nederlands product
De Bootzeil is al 16 jaar een fenomeen, waar ons bedrijf zijn naam aan ontleent. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 bootzeilen te vinden in grachten, sloten en havens. We gebruiken kwalitatief hoogwaardig doek. Alle bootzeilen en sloepzeilen worden handmatig en op maat in onze werkplaats in Haarlem gemaakt en hebben een chique uitstraling. U bent dus verzekerd van Nederlandse topkwaliteit, qua materialen en qua vakmanschap.

Dekzeil voor opblaasboot, rubberboot, of andere boot zonder console met buitenboord motor. Onder andere geschikt voor merken als: Achilles, Bombard, Highfield, Lodestar, Talamex, Yam en Zodiac. Met dit dekzeil heeft u een goed alternatief voor uw RIB bootkap of buiskap.