Afdekzeil jon boot

 

Bootzeil een puur Nederlands product
De Bootzeil is al 16 jaar een fenomeen, waar ons bedrijf zijn naam aan ontleent. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 bootzeilen te vinden in grachten, sloten en havens. Wij hebben het dekzeil continu doorontwikkeld. We gebruiken alleen maar kwalitatief hoogwaardig doek. Alle bootzeilen en sloepzeilen worden handmatig in onze werkplaats in Haarlem gemaakt en hebben een chique uitstraling. U bent dus verzekerd van Nederlandse topkwaliteit, qua materialen en qua vakmanschap.

Perfecte afwatering dankzij ingenieus frame
Een bootzeil heeft een perfecte afwatering dankzij het ingenieuze frame. Dus geen waterzakken meer in uw dekzeil. Voor de constructie gebruikt Bootzeil lichte, stevige en verstelbare aluminium buizen van Duitse kwaliteit. De rubberen voet aan de onderzijde zorgt ervoor dat het frame schokken opvangt en goed op zijn plaats blijft. 

Eenvoudige installatie
Uw bootzeil voor uw Jonboot wordt geheel compleet in een pakket geleverd. De eerste keer dient het bootzeil geïnstalleerd te worden. Dat kunt u zelf maar u kunt het ook laten doen door ons. Bekijk hier het instructiepagina. Een eenmaal geïnstalleerd doek is eenvoudig op en af te zetten.

Voor uw Jonboot
De zeilen van Bootzeil passen op alle sloepen en open boten, ook voor uw Jon boot. Hierin hebben wij reeds 16 jaar ervaring. Check of uw boot lijkt op een van de type boten hieronder, dan weet u het zeker maar we hebben inmiddels a flink wat alumiuim jonboten voorziei van een Bootzeil.

type boten waarop een bootzeil past

 

Bent u op zoek naar een dekzeil voor uw: Aluminium Jon, werkboot, alucraft, aluminium, staal, aluboot, marina, marine, starcraft, geklonken, allcraft, platbodem, visboot, sylvan, toer, boot, gelaste. Bootzeil heeft voor uw boot een afdekzeil. Beschermt en behoudt de boot. Met dit dekzeil heeft u een goed alternatief voor de bootkap of buiskap. Dit dekzeil is ook geschikt voor de pieterse 850, pieterse 1050, pieterse 850 cabin.