Bar met tap of kraan

Dekzeil voor uw mobiele bar, met biertap, kraan of tapzuil. Bootzeil maakt voor voor uw buitenkeuken of tapinstallatie een maathoes. Wij hebben eerder al vele bier taps, barren en bier fusten afgedekt met onze zeilen. Dit type maatformulier is ook geschikt voor een kolom bier tap, een mobiele David Tap, een Mobiele bar met spoelbak, een bar met spoelbak en koeling, een bar met tapzwaan. Zowel geschikt voor barren met enkele tap kraan maar ook voor een bar met dubbele tapkraan. 


Het afdekken van een buitenkeuken is een serieuze zaak voor Bootzeil. Wij beschermen al uw types buitenkeukens. Bootzeil maakt de buitenkeuken op maat aan de hand van de door u ingevulde maten. Bij deze buitenkeuken kunt u aangeven dat u ook een kraan heeft bij de buitenkeuken. U ontvang een stevige, degelijke hoes.

In dit geval gaat het om een vierkante hoes met een slurfje voor de kraan. De hoezen voor de buitenkeuken met tap, tapzwaan, wasbak, gootsteen, tapkraan en tapinstallatie maken wij met de hand in onze zeilmakerij. De zeilmaker maakt de afdekhoes helemaal op maat naar uw wensen.


Geschikt voor producten en merken als onder andere: Heineken Mobiele bierkoeler DAVID, Grolsch mobiele bar biertap met gamko waterkoeler, lindr, horeca bar, evenementen bar, mobiele bar, biertap bar, tap, mobiele bierkoeler, snelkoeler amstel bier, tiki bar, tapinstallatie. Ook geschikt voor de buitenkeukens van Buitenhof, Intratuin en Fonteyn.