Alumacraft

Bootzeil heeft al voor vele verschillende vletten en schuiten afdekzeilen geleverd. Onze zeilmakers hebben veel ervaring en kennen vrijwel alle type vletten en schuiten. Het product ontwikkelingsteam van Bootzeil heeft dan ook voor deze boten een afdekoplossing ontwikkeld dat u direct uit de doos zelf op maat maakt voor uw vlet of schuit. De zeilmaker hoeft dus niet bij u langs te komen, u doet het gemakkelijk zelf middels de installatie instructies. Ook hoeft u niet langs de zeilmakerij.


Meer weten over de open boot of hoe deze website werkt? Kijk dan hierIn de bovenstaande pagina kunt u verschillende open boten zien. Kies de open boot die het meest op die van u lijkt. Hierna komt u op de configuratie pagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Op de product pagina, die daarna komt, kunt u nog veel meer aangeven over uw boot. Denk aan de lengte, breedte, type of merk.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie


Kies op deze pagina welk type open boot u heeft. Wij hebben ervaring met veel verschillende merken open boten. Denk bijvoorbeeld aan Centaur, Valk, Bm, Laser, Arrow, Damarin, Flying arrow, Flying Arrow, Randmeer, Centaur, Valk, Bm, Laser, Arrow, Damarin, Flying arrow, Flying Arrow, Randmeer, Antaris, Bayliner, Bennington, Boston Whaler, Chris Craft, Columbus, Crescent, Diva, Dragon Marine, Elan, Escape, Galeon, Goldfish, Greensilver, Intender, Jan Van Gent, Jeanneau, Kaaglifeboat, Lago Amore, Liberty, Memken Maritiem, Monterey, Noordkaper, Pedrizzini, Pioner, Polar, Pura Vida, Princess, Pro Line, Quicksilver, Raider, Rena, Rhea, Riva, Reinell, Ryds, Sea Ray, Serious Yachts, Starcraft, Stormer, Terhi, Texas, Topcraft, Triton, Van Wijk, Verano, Walker Bay, With, Worker, Yamarin en Zodiac, .


Voor al deze open boten hebben wij verschillend afdekzeilen. Wanneer u op de configuratie pagina bent kunt u kiezen tussen staande of schuine stokken op uw afdekzeil. Door op 'meer informatie' te klikken, ziet u het verschil. Het voordeel van onze zeilen voor sloepen is dat u het zelf kunt installeren. Hiermee bespaard u natuurlijk geld. Natuurlijk kunt u de installatie overlaten aan onze gecertificeerde installateurs. Wij zorgen, samen met deze installateurs, ervoor dat uw dekzeil geheel op maat wordt gemaakt. U kunt het dekzeil al binnen 2 weken op de boot hebben staan!

Wanneer u speciale wensen heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bellen op 023 521 9692 of u kunt mailen naar info@bootzeil.nl
Of u nu een reddingssloep, een tender, jon, vlet, punter, visboot of rubberboot heeft, in de winter is het wel handig om zo’n open boot goed af te dekken. Dat kan natuurlijk ergens overdekt maar die mogelijkheid is er niet altijd. Denk dan vooral eens na over de goed passende dekzeilen van Bootzeil. Voor elke maat een passende mogelijkheid.


Kuipzeil


Ons nieuwste model voor de open sloep is het kuipzeil. Een perfect dekzeil dat uw boot droog en mooi houdt. Hij beschermt tegen vogelpoep, 100% UV stralen en al het vuil. Het zeil is voorzien van drukkers of monkeyclips zodat u het zeil snel op- en af kan zetten. Er zit een ingebouwd stokkenframe bij dat licht van gewicht is en altijd aan het zeil vast. Daardoor schuift het zeil nooit meer weg en is het zeer sterk en betrouwbaar. Uiteraard allemaal van een hoge duurzame kwaliteit.


Installeren


Installatie van het dekzeil kunt u eenvoudig zelf. Zie hieronder ook een voorbeeld van de installatie op een speedboot. De moeilijkheidsgraad van het installeren heeft vooral te maken met de locatie van de boot. Ligt deze in het water dan wordt het iets lastiger, de boot ligt dan toch wankel. Een goede toegang vanaf de kant is noodzakelijk, wij adviseren dan ook om de installatie ‘op het droge’ te doen. Neem hiervoor zo’n 1,5-4 uur de tijd om dit goed te doen. Tijd is uiteraard afhankelijk van het formaat en het materiaal van de boot. 


Waarom dit kuipzeil


Bij Bootzeil hebben we al vele jaren ervaring met dekzeilen en onze ervaringen hebben we gebundeld in dit doek. Supersterk, soepel en licht Endurance+ materiaal, een licht stokkenframe zonder allerlei losse touwtjes, een superstrakke uitstraling én met de hand gemaakt! Kijk hier voor het zeil voor uw sloep.


buiskap


buiskap-dekzeil