Reddingssloep

Bootzeil heeft al voor vele verschillende vletten en schuiten afdekzeilen geleverd. Onze zeilmakers hebben veel ervaring en kennen vrijwel alle type vletten en schuiten. Het product ontwikkelingsteam van Bootzeil heeft dan ook voor deze boten een afdekoplossing ontwikkeld dat u direct uit de doos zelf op maat maakt voor uw vlet of schuit. De zeilmaker hoeft dus niet bij u langs te komen, u doet het gemakkelijk zelf middels de installatie instructies. Ook hoeft u niet langs de zeilmakerij.


Meer weten over de open boot of hoe deze website werkt? Kijk dan hierIn de bovenstaande pagina kunt u verschillende open boten zien. Kies de open boot die het meest op die van u lijkt. Hierna komt u op de configuratie pagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Op de product pagina, die daarna komt, kunt u nog veel meer aangeven over uw boot. Denk aan de lengte, breedte, type of merk.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie


Kies op deze pagina welk type open boot u heeft. Wij hebben ervaring met veel verschillende merken open boten. Denk bijvoorbeeld aan Centaur, Valk, Bm, Laser, Arrow, Damarin, Flying arrow, Flying Arrow, Randmeer, Centaur, Valk, Bm, Laser, Arrow, Damarin, Flying arrow, Flying Arrow, Randmeer, Antaris, Bayliner, Bennington, Boston Whaler, Chris Craft, Columbus, Crescent, Diva, Dragon Marine, Elan, Escape, Galeon, Goldfish, Greensilver, Intender, Jan Van Gent, Jeanneau, Kaaglifeboat, Lago Amore, Liberty, Memken Maritiem, Monterey, Noordkaper, Pedrizzini, Pioner, Polar, Pura Vida, Princess, Pro Line, Quicksilver, Raider, Rena, Rhea, Riva, Reinell, Ryds, Sea Ray, Serious Yachts, Starcraft, Stormer, Terhi, Texas, Topcraft, Triton, Van Wijk, Verano, Walker Bay, With, Worker, Yamarin en Zodiac, .


Voor al deze open boten hebben wij verschillend afdekzeilen. Wanneer u op de configuratie pagina bent kunt u kiezen tussen staande of schuine stokken op uw afdekzeil. Door op 'meer informatie' te klikken, ziet u het verschil. Het voordeel van onze zeilen voor sloepen is dat u het zelf kunt installeren. Hiermee bespaard u natuurlijk geld. Natuurlijk kunt u de installatie overlaten aan onze gecertificeerde installateurs. Wij zorgen, samen met deze installateurs, ervoor dat uw dekzeil geheel op maat wordt gemaakt. U kunt het dekzeil al binnen 2 weken op de boot hebben staan!

Wanneer u speciale wensen heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bellen op 023 521 9692 of u kunt mailen naar info@bootzeil.nlEen reddingssloep is van oudsher natuurlijk bedoeld om opvarenden te kunnen redden. Maar tegenwoordig ook veel in gebruik als recreatieboot en vaak herkenbaar aan de prachtige kabelaring rondom de scheepswand. Doordat de sloep open is, is het van groot belang om deze af te dekken tijdens de winterperiode. En dan komt u uiteraard terecht bij de passende dekzeilen van Bootzeil.


Duitse kwaliteit


Wij gebruiken het allerbeste doek dat verkrijgbaar is, Endurance+. Door onze continue innovatie hebben onze doeken een perfecte afwatering en kunnen ze niet meer inzakken. Totaal afgestemd op uw eigen boot en daardoor perfect passend.


Met of zonder buitenboordmotor


Onze dekzeilen kunt u op maat laten maken. Dus of u nu wel of geen buitenboordmotor heeft, hij past altijd. Als u de boot mét buitenboordmotor wilt afdekken zorg er dan voor dat u de maat inclusief de motor opneemt. En het dekzeil is zelfs aan te passen voor het geval u in de winterperiode de motor eraf haalt. Wel zo handig toch?


Houten frame


Wij maken het houten frame dat het dekzeil ondersteunt van bamboe stokken, dit is het beste materiaal hiervoor. Het buigt niet, is duurzaam, superwerk en niet gevoelig voor vocht en warmte. De stokken worden ondersteund met een kussen van PVC met koudschuim, hierdoor vangen ze de schokken op en schuiven ze niet weg. Dit zorgt voor voldoende afwatering. Aan de binnenzijde van het zeil zijn hoesjes bevestigd waar de stokken inpassen. Dit is wel zo makkelijk zodat u niet elke keer een los frame hoeft te monteren.


Zelf doen of laten doen


U kunt het dekzeil voor uw reddingssloep eenvoudig zelf monteren. Bij levering krijgt u een handleiding meegeleverd. Maar als u kiest voor gemak doen wij het met alle plezier voor u. Onze installateurs komen dan bij u langs, op een door u gewenst tijdstip. Ze maken het frame op maat en werken het zeil ter plekke af op de contouren van uw boot. Geen omkijken naar dus! Kijk op onze site voor alle mogelijkheden.


dekzeil-sloep


houten-frame-sloep


waterdicht-pvc