Installatie

Wat als ik mijn boot wil laten inmeten?

Wanneer u ervoor heeft gekozen uw boot te laten inmeten zal Bootzeil naar uw boot komen om dit te doen. Wij vertrouwen hiervoor op onze betrouwbare en ervaren installateurs. Deze installateurs zijn allemaal gecertificeerd en opgeleid door Bootzeil.

De installateur zal contact met u opnemen voor het inmeten. U hoeft hier niet perse voor aanwezig te zijn. Wat wel belangrijk is dat wij bij uw boot kunnen komen. Het is geen probleem wanneer uw boot in het water ligt. Wanneer de afspraak precies is, hangt af van uw agenda en dat van de installateur. Doorgaans kan er binnen twee weken een afspraak worden gemaakt.

De duur en de kosten van het inmeten zijn afhankelijk van het type zeil. U kunt dit het beste bekijken op de productpagina van uw afdekzeil of hoes.

Wat als ik mijn bootzeil wil laten installeren?

Wanneer u ervoor kiest om Bootzeil uw zeil te laten installeren zal dit ook gebeuren door een installateur van Bootzeil. Wanneer uw zeil klaar is , zal de installateur contact met u opnemen. De installateur komt dan, samen met uw zeil, naar uw boot toe.

U hoeft ook bij de installatie niet perse aanwezig te zijn, wanneer u wel aanwezig bent, kan de installateur u tips en tricks geven voor het op- en afzetten van uw bootzeil. Bij de installatie is het ook belangrijk dat wij bij de boot kunnen en is het niet erg als de boot in het water ligt.

De duur en kosten van de installatie hangen af van het type zeil. U kunt dit het beste bekijken op de productpagina van uw afdekzeil of hoes.

Kan ik mijn boot ook naar de werkplaats in Haarlem brengen?

U kunt er ook voor kiezen om uw boot naar Haarlem te brengen. Wanneer u uw boot naar onze werkplaats brengt, kan hij in de loods worden gezet of u kunt even langs varen en aanleggen. De zeilmaker kan zo de boot goed inmeten en het zeil installeren. Onze ervaring is dat boten die hier op locatie zijn altijd een goed en strak afdekzeil krijgen. U bespaart hier ook de reiskosten van de installateur mee.

Kan ik mijn bootzeil zelf ook installeren?

Bij enkele zeilen kunt of moet u kiezen voor zelf installatie. Wanneer u hiervoor kiest gaat u zelf aan de slag om het Bootzeil te installeren. Bootzeil zorgt altijd voor een goede ondersteuning. Zo krijgt u altijd een handleiding bij uw product geleverd. Ook heeft Bootzeil een aantal filmpjes gemaakt van de installatie van verschillende producten. Deze kunt u bekijken voor extra hulp. Natuurlijk mag u ons ook altijd bellen voor tips.

Wij hebben ervoor gekozen deze optie aan te bieden omdat het u geld bespaard. Wanneer u even tijd steekt in uw afdekzeil, heeft u een mooi en op maat gemaakt zeil. En wat is leuker dan zeggen dat u uw eigen bootzeil heeft gemaakt?

Wanneer u er zelf toch niet uitkomt, kunt u altijd contact met ons opnemen en toch een installateur bestellen.

Bootzeil heeft verschillende service levels: Zilver Gold en Platinum


Kijk hier voor alle instructie video's