Zonwering lichtkoepels en lichtstraten

Betaalbare zonwering

Bootzeil heeft een unieke, betaalbare zonwering ontwikkeld. Geschikt voor lichtkoepels, dakkoepels en lichtstraten: de Suncooler. Gemaakt van innovatief materiaal dat 70-80% van het daglicht doorlaat en 60-70% van de warmte tegenhoudt. Zo krijgt u een prettiger leef- en werkklimaat in uw woon/werkruimtes. 

Innovatief doek

De Suncooler is gemaakt van speciaal wit gaasdoek dat zonlicht reflecteert en 60-70% van de stralingswarmte absorbeert. Zo dringt het merendeel van de warmte niet meer uw woon/werkruimte binnen. Deze unieke zonwering is toepasbaar voor lichtkoepels van glas, acrylaat of polycarbonaat. De Suncooler beschermt tevens tegen het dof worden van lichtkoepels door UV straling.

Toepasbaar voor alle typen lichtkoepels en lichtstraten

De Suncooler zijn geschikt voor allerlei typen lichtkoepels en daken. Dus aan te brengen op een zadeldak, lessenaarsdak, aflopend dak of plat dak. Voorwaarde is wel dat het dak toegankelijk is om de Suncooler aan te kunnen brengen. En zowel bolvormige als vlakke dakkoepels, lichtkoepels, lichtstraten zijn voor de Suncooler geen probleem.

Verkrijgbaar in standaardmaten en op maat gemaakt

Wij leveren de Suncoolers in alle maten. Dus zowel voor standaardmaten als afwijkende maten. Ook doeken van zeer groot formaat zijn voor ons geen probleem. De Suncooler - zonwering maken wij zelf op onze werkplaats in Haarlem. Bootzeil heeft vakmanschap en innovatie hoog in het vaandel staan en dat ziet u ook weer in dit product terug.

Eenvoudig te installeren

Bij kleinere doeken volstaat het om de doeken die voorzien zijn van sterk maritiem elastiek om de hoeken van de lichtkoepel te spannen. Bij grotere doeken leveren we extra klemmen waarmee u het elastiek om de rand van de koepel kunt haken. Een bevestigingssysteem dat zich in de praktijk bewezen heeft.

Wanneer u een handmatig of elektrisch te openen daklicht heeft, dan is het verstandig om te bekijken of de klemmen voldoende houvast bieden. Indien u daarover twijfelt, stuur u ons dan gedetailleerde foto’s van uw daklicht. Wij kunnen dit vervolgens beoordelen en u advies geven.

 

Klik hier om uw Suncooler te bestellen.

Advies of offerte?

Bent u op zoek naar grotere aantallen voor op een fabriekshal, een loods, een werkplaats, een schuur, of ander dak waar u lichtstraten of lichtkoepels op heeft? Neem dan persoonlijk contact op via [email protected]. We helpen u graag met op maat oplossingen.

Voordelen Suncooler:

  1. Warmtereductie 60-70%
  2. Laat 70-80% van het licht door
  3. Prettiger woon/werkklimaat
  4. Minder koelingskosten = CO2-reductie
  5. Korte terugverdientijd
  6. Goedkoper dan andere soorten zonwering
  7. Eenvoudig aan te brengen
  8. Bescherming en minder onderhoud lichtkoepels