Kubus hoes op vierkante hoes

Hoes voor bijvoorbeeld bar met tap of kraan

De buitenkeuken hoes zorgt ervoor dat uw meubilair vrij blijft van vuil, vocht en aanslag. Door deze juiste bescherming, bespaart u een hoop tijd. U haalt de hoes eraf en u kunt meteen van de keuken gebruik maken. De hoes is gemaakt van stevig materiaal dat goed bestand is tegen alle elementen. Het is geen probleem voor Bootzeil dat er een kraan op uw buitenkeuken zit. Wij passen de hoes hieraan aan.
Bootzeil maakt hoezen voor al uw tuinmeubilair. Denk bijvoorbeeld aan loungebanken en ligstoelen maar ook aan jacuzzi's en zwembaden.

Zie hieronder instructies voor het opmeten van complexe vormen. Deze hoes vorm kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor het inmeten van een smoker of bbq met schoorsteen. De vorm is zo flexibel als uw eigen creativiteit.

 

 

Toepassingen

Bent u op zoek bent naar een dekzeil voor uw mobiele bar, met biertap, kraan of tapzuil? Bootzeil maakt voor voor uw buitenkeuken of tapinstallatie een maathoes. Wij hebben eerder al vele bier taps, barren en bier fusten afgedekt met onze zeilen. Dit type maatformulier is ook geschikt voor een kolom bier tap, een mobiele David Tap, een Mobiele bar met spoelbak, een bar met spoelbak en koeling, een bar met tapzwaan. Zowel geschikt voor barren met enkele tap kraan maar ook voor een bar met dubbele tapkraan.

Het afdekken van een buitenkeuken is een serieuze zaak voor Bootzeil. Wij beschermen al uw types buitenkeukens. Bootzeil maakt de buitenkeuken op maat aan de hand van de door u ingevulde maten. Bij deze buitenkeuken kunt u aangeven dat u ook een kraan heeft bij de buitenkeuken.

Merken

Geschikt voor producten en merken als onder andere: Heineken Mobiele bierkoeler DAVID, Grolsch mobiele bar biertap met gamko waterkoeler, lindr, horeca bar, evenementen bar, mobiele bar, biertap bar, tap, mobiele bierkoeler, snelkoeler Amstel bier, tiki bar, tapinstallatie, Jupiler, Amstel, Grolsch, Heineken, Palm, budweiser Ook geschikt voor de buitenkeukens van Buitenhof, Intratuin en fonteyn U vult zelf de gewenste maten in en Bootzeil maakt de hoes, met de hand in onze werkplaats in Haarlem.