Zonnedoek driehoek

Zonnedoek op maat

Naar aanleiding van de door u ingevulde maten, maakt Bootzeil uw zonnedoek / schaduwdoek / sunshade op maat. De productie, in Haarlem, gebeurd geheel met de hand. Uw doek is dus van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. U krijgt dus geen doek van Aziatische kwaliteit. Onze prijs kwaliteit verhouding is vele malen beter. Bootzeil is de grootste in Europa als het gaat om schaduwdoeken op maat.

Omdat u zelf kunt aangeven hoe dit doek eruit ziet, zijn er veel verschillende manieren hoe dit doek gebruikt kan worden. Het doek op maat wordt geheel omgezoomd met een zoom van ongeveer 5 centimeter breed.


Afwerking

Er worden altijd ogen in de hoeken van uw zonnedoek gemaakt. Deze ogen zijn van RVS en de diameter is 1,5cm.


Dit is een schaduwdoek die een vervanger kan zijn van een parasol of een overkapping. Bij een parasol blijft je altijd last hebben van een lelijke voet of paal in je tuin en een overkapping kan een duur grapje zijn voor die schaarse Nederlandse zomerdagen. Met een zonnedoek kan je toch blijven genieten van je privacy, zonder dat het ouderwets of duur hoeft te zijn.

Andere benamingen zijn onder andere: ‘’zonnezeil, schaduwdoek, schaduwnet, schaduwgordijn, luifel, sunshade, harmonicadoek, wavesail, kookaburra, sunsails’’ en nog veel meer.


Nieuw: de Automatic Sunroller

De zonnedoeken van Bootzeil zijn sneller geleverd en voordeliger dan bij andere webshops. Voor de verandering zit er geen mechanisme in tegen een hoge prijs, maar een handige goedkopere techniek, genaamd de Automatic Sunroller. Het doek wordt namelijk uitgerold door aan een touwtje te trekken en ingerold door het touwtje te laten vieren. Met deze snelle, goedkope en handige manier kunt u in enkele seconde heerlijk in de schaduw in uw tuin zitten.


Inmeten

Het materiaal wordt op maat geleverd. Als u bijvoorbeeld het zonnedoek wil spannen tussen een gevel, een hek en uw huis, dan moet u de afstanden tussen deze drie onderwerpen opmeten. Deze maten kunt op de site invullen, elke zijde wordt aangegeven met de letters uit het alfabet. Zo kunt u de instructies goed opvolgen en makkelijk bestellen. Bootzeil zorgt voor de rest!


Productie

De productie van dit product vindt plaats in Haarlem. De doeken worden handgemaakt met Nederlandse kwaliteit en service. Zo heeft u als klant 2 jaar garantie en zelfs daarna blijft het team van Bootzeil voor u klaar staan.


Prijs

De eindprijs is geheel afhankelijk van de maten die u nodig heeft.


Bestellen

De doeken kunt u gemakkelijk op maat bestellen via de site. De doeken worden met de hand gemaakt en zijn binnen 5 werkdagen bij u in huis. Op de site kunt u heel gemakkelijk de instructies opvolgen om op te meten hoe groot de zonnedoeken moeten zijn.


Flexibiliteit

Dit zonnedoek is op vele manieren te gebruiken. Zo is het niet alleen een zonnedoek, maar kan het ook dienen als een windscherm, zandbakhoes en een hoes voor een aanhanger. Het doek is oersterk en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

U heeft ook nog de keuze tussen een strak zonnedoek of een harmonicadoek, geheel afhangend van de stijl die bij u past. Het strakke doek kan worden geleverd in een vierkante, rechthoekige vorm of in een driehoek. Hier kunt u alle verschillende zonnedoeken zien.Waarom Bootzeil?

Bootzeil is de grootste zeilenmaker op de Europese markt als het gaat om bootzeilen, afdekzeilen en hoezen. Dit zegt al wat over de kwaliteit van de doeken. Bootzeil heeft er echt verstand van en staat graag voor u klaar. Kom gerust een keer langs op de Ingenieur Lelyweg 44 in Haarlem voor een kopje koffie of neem contact op met een van onze werknemers.