Evenementen

Kies uw model Evenementen

Meer weten over de hoezen voor strandtenten, strandpaviljoens of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende afdek oplossingen / hoezen vinden. Kies de hoes die u het meest aanspreekt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Bootzeil bied oplossingen voor evenementen. Met onze windschermen, zonnedoek, schaduwdoek, speaker hoes, versterker hoes, scheidingswand, windschermen, windoek, grondzeil en vele andere hoezen en doeken op maat, heeft u een maatdoek voor iedere gelegenheid. Wij verzorgen ook reparaties, een snelle levering van uw gewenste maathoes en super kwaliteit.

-Apparatuur beschermen tegen alle weersomstandigheden? Wij hebben de ervaring.
-Een scheidingswand nodig? Wij begrijpen uw wensen.
-Liever uw maathoes ophalen? Via onze ophaalservice aan kantoor is dit geen probleem.

Door jarenlange ervaring en inzicht in de wensen en mogelijkheden, is ons motto dat alles mogelijk is. Onze uitdaging is de innovatie en de flexibiliteit om alles en iedereen- te voorzien van de juiste bescherming van producten. Wij denken graag met u mee in oplossingen.

Bel ons 0031 (0)23 521 96 92
Organiseert u een evenement en heeft u veel zeilmakers producten en diensten nodig dan zijn wij uw partner. wordt eenvoudig dealer en wij helpen u met al uw textiel en canvas werk tijdens uw evenement.