De SunCooler houdt gratis de hitte buiten

De SunCooler houdt gratis de hitte buiten

Het wordt steeds warmer op aarde en dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. De SunCooler houdt gratis de hitte buiten.

Hoe de SunCooler de oplossing biedt voor hitte in huis en bedrijf

 

Het wordt steeds warmer op aarde en dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. 

 

 

In Duitsland alleen al worden jaarlijks duizenden patiënten opgenomen in ziekenhuizen vanwege hitte gerelateerde complicaties. Daarnaast heeft de hitte ook invloed op de arbeidsproductiviteit, die significant daalt bij te veel warmte. Het koelen van binnenruimtes met bijvoorbeeld airconditioning is kostbaar en energieprijzen zijn volatiel. Bovendien wordt energieregulering steeds strenger en beperkt milieuwetgeving het gebruik van oude, reguliere oplossingen.

 

 

Maar er is hoop! Een bedrijf genaamd SunCooler heeft een innovatieve oplossing ontwikkeld voor dit probleem. De SunCooler is ontworpen om de ergste hitte uit een ruimte te verwijderen, zodat een goed werkbare temperatuur wordt bereikt. Het beste van alles is dat de SunCooler passief is en geen regelunits nodig heeft, wat betekent dat het niet in elke situatie de temperatuur exact op de juiste temperatuur kan brengen.

 

 

Het koelen van een ruimte van 500m2 tot ‘ongeveer de juiste’ temperatuur kan jaarlijks tot wel 30.000 euro kosten. Met de SunCooler wordt dit bedrag aanzienlijk verlaagd, omdat het systeem efficiënt en energiezuinig is. Daarnaast kan het gebruik van de SunCooler helpen om het aantal patiënten dat wordt opgenomen in ziekenhuizen vanwege hitte gerelateerde complicaties te verminderen.

 

 

De SunCooler is dus niet alleen een effectieve manier om binnenruimtes te koelen, maar het kan ook bijdragen aan het verminderen van de impact van de hitte op de gezondheid en de arbeidsproductiviteit. Het is een innovatieve oplossing die bijdraagt aan een duurzamere toekomst en de strijd tegen klimaatverandering.