Hoe kan SunCooler helpen om de hitte buiten te houden in ruimtes met lichtkoepels, ramen en lichtstraten?

Hoe kan SunCooler helpen om de hitte buiten te houden in ruimtes met lichtkoepels, ramen en lichtstraten?

De SunCooler van Bootzeil is een witte, reflecterende, geweven stof met minuscule gaatjes. Deze kenmerken zorgen voor maar liefst tot 60-70% warmtereductie in zonnige dagen! Een groot gedeelte van de hitte wordt teruggekaatst en andere warmte wordt gewoon geabsorbeerd. Zo ontstaat de ‘cooling’ en gaat de beleving in het interieur van ‘veel te warm’ naar ‘zeer aangenaam’. Die warmte afname scheelt een vermogen aan energiekosten van de koeling en de CO2 uitstoot vermindert drastisch. Maar SunCooler heeft nòg een prettige eigenschap: schel zonlicht wordt voor circa 70-80% doorgelaten en diffuus verspreidt en dat geeft een hele rustgevende straling. Bovendien beschermt SunCooler de lichtkoepels tegen invloeden van buitenaf en tegen dof licht door de invloed van UV op de lange termijn. We hebben de SunCooler voordelen op een rijtje gezet.

Hoe houdt SunCooler de hitte buiten voor ruimtes met lichtkoepels?

Op zoek naar een effectieve oplossing om de zomerhitte te verminderen in ruimtes met lichtkoepels, ramen en lichtstraten? Ontdek hoe SunCooler kan helpen om een aangenaam binnenklimaat te behouden, zelfs op de warmste dagen van het jaar.

Wat maakt het zonwerende materiaal van SunCooler zo effectief?

Leer meer over de eigenschappen van het zonwerende materiaal van SunCooler en hoe het bijdraagt aan het verminderen van warmte in het interieur. Ontdek hoe dit innovatieve materiaal niet alleen zorgt voor comfort, maar ook voor energiebesparing en een duurzamere leefomgeving.

Welke voordelen biedt SunCooler voor particuliere en zakelijke klanten?

Ontdek de vele voordelen van SunCooler, van een aangenaam binnenklimaat tot aanzienlijke energiebesparingen. Leer hoe SunCooler niet alleen comfort biedt, maar ook bijdraagt aan een vermindering van CO2-uitstoot en een bescherming tegen schadelijke UV-straling.