Nieuw: de SunCooler energiereductie calculator!

Nieuw: de SunCooler energiereductie calculator!

De SunCooler maakt gebruik van een passieve technologie die de doorlatingsfactor, absorptiefactor en reflectiefactor van het materiaal reguleert. Hierdoor kan de SunCooler zonder regelunits de temperatuur in een ruimte precies op de juiste temperatuur brengen.


Nieuw: de energiereductie calculator voor bedrijven!

Een goede warmtebeheersing is van groot belang bij het ontwerp en de constructie van gebouwen. Een te warme omgeving kan immers het werkklimaat en de prestaties van de mensen die er werken negatief beïnvloeden. SunCooler, een innovatieve oplossing, heeft hiervoor een technologie ontwikkeld om de ergste hitte uit een ruimte te verwijderen en zo een goed werkbare temperatuur te bereiken.

De SunCooler maakt gebruik van een passieve technologie die de doorlatingsfactor, absorptiefactor en reflectiefactor van het materiaal reguleert. Hierdoor kan de SunCooler zonder regelunits de temperatuur in een ruimte precies op de juiste temperatuur brengen. Het is een zeer effectieve oplossing voor gebouwen die te warm worden als gevolg van verschillende factoren zoals de isolatie van het gebouw, de mate van ventilatie en de hulp van airconditioning.

Om snel en accuraat te berekenen wat de bijdrage van de SunCooler in een specifieke situatie kan zijn, heeft SunCooler een betrouwbare calculator ontwikkeld. De calculator maakt gebruik van literatuuronderzoek en meetgegevens uit het veld en vraagt enkele gegevens van de klant. Op basis hiervan kan de calculator snel de reële impact in kosten en arbeidsaspecten berekenen.

Wouter Eble, directeur van SunCooler, stelt zichzelf bij elke klant de vraag: “Hoeveel warmt een binnenruimte op door daklichten en ramen?”

Met deze informatie kan hij de calculator precies afstemmen op de behoeften van de klant. Het resultaat is een zeer nauwkeurige en op maat gemaakte berekening van de bijdrage van SunCooler in elke specifieke situatie.

Voor meer informatie over de calculator of een aanvraag voor een calculatie kunt u contact opnemen met [email protected]. SunCooler biedt een revolutionaire oplossing voor gebouwen die te warm worden en helpt zo bij het creëren van een comfortabele en productieve werkomgeving.