Nieuw Revolutionair Dekzeil Boten

Nieuw Revolutionair Dekzeil Boten

Samenvatting: Het nieuwe dekzeil is nu ook geschikt voor de doe-het-zelf markt en biedt klanten de mogelijkheid om hun eigen dekzeil in een middag op maat te maken. Het nieuwe Bootzeil wordt geleverd als een compleet pakket dat via de post kan worden verzonden. Laten installeren kan ook.

PERSBERICHT
Bootzeil lanceert nieuw dekzeil voor boten: het beste doe-het-zelf dekzeil op de markt


Amsterdam, 

 

Bootzeil heeft aangekondigd dat het een geheel nieuwe versie van haar dekzeil voor boten heeft gelanceerd. Het nieuwe dekzeil is op alle punten vernieuwd en is ontworpen om klanten een op maat gemaakte oplossing te bieden zonder de hoge kosten van een zeilmaker.

 

Het nieuwe dekzeil is nu ook geschikt voor de doe-het-zelf markt en biedt klanten de mogelijkheid om hun eigen dekzeil in een middag op maat te maken. Dit is bijzonder, aangezien dit normaal gesproken het werk is van een zeilmaker, wat kan leiden tot hoge kosten van 4000 tot 12000 euro. Door het slimme ontwerp van het nieuwe Bootzeil, zijn deze kosten aanzienlijk verminderd en is het dekzeil al beschikbaar vanaf slechts enkele honderden euro's.

 

Het nieuwe dekzeil van Bootzeil heeft een geheel vernieuwd ontwerp, inclusief lichtere en dikkere aluminium verstelbare frame stokken en een nieuw waterdicht doek met een veel lagere milieubelasting. Hierdoor biedt het dekzeil de optimale verhouding tussen gewicht, duurzaamheid en gebruiksgemak.

 

Het nieuwe Bootzeil wordt geleverd als een compleet pakket dat via de post kan worden verzonden. Het installeren van het dekzeil duurt gemiddeld tussen de 3 en 5 uur, afhankelijk van de grootte van de boot en de bereikbaarheid. Het kan worden geïnstalleerd door een of twee personen, zelfs als de boot in het water ligt.

 

Belangrijk om te vermelden is dat de Bootzeil volledig in Nederland is ontworpen, geproduceerd en vervaardigd met veel aandacht voor lokaal vakmanschap in combinatie met innovatie. Hierdoor kan het vakmanschap blijven bestaan in Nederland en worden de economie en werkgelegenheid in eigen land gestimuleerd. Voorgaande modellen van de Bootzeil waren extreem succesvol, met meer dan 10.000 verkochte exemplaren.

 

Het nieuwe Bootzeil is per direct beschikbaar en kan worden besteld via de website van Bootzeil.nl.